בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    נירית
    15/02/2009

שלום. אני ובן זוגי יחד 3 שנים, אמנם לא נשואים אך גרים יחד יותר משנה ומתנהגים כמו זוג נשוי לכל דבר. אני בת 25 והוא בן 28. לפני מספר ימים הוא סיפר שכאשר יצר עם חבריו לפאב שלושה שבועות קודם לכן הוא התנשק עם מישהי. הוא סיפר לי את זה מכיוון שבעלה התקשר אליו ואף הגיע אלינו הביתה ואיים עליו. בן זוגי סיפר לי באותה שיחה כי הם רק התנשקו ובזה זה נגמר. אני כמובן הרגשתי מרוסקת כי הייתי בתחושה עד לאותו רגע שיש לנו זוגיות נפלאה שרק הלכה והשתבחה, הוא טוען שגם הוא מרגיש שנפלא לו בזוגיות ושהוא עשה את זה בלהט של דחף מיני "שקיים אצל כל הגברים". יום למחרת, ראיתי שבעלה שלח לי הודעה לפייסבוק (הוא ממש הגיע לכל הפרטים שלי ושל בן זוגי) ושם הוא כתב לי כי הם גם החליפו מספרי טלפון ובן זוגי התקשר אליה ושלח לה הודעות. הם כנראה קבעו להיפגש אך בדיוק אז בעלה גילה זאת. כאשר שאלתי את בן זוגי אם זה נכון אז לאחר ניסיונות רבות להכחיש הוא אודה. הוא כמובן מביע חרטה עמוקה ונשבע לי שהוא לא יעשה זאת יותר בחיים, הוא את השיעור שלו בחיים למד, כך הוא טוען. אני מרגישה נורא. אני מרגישה מרומה וכואבת כפי שלא הרגשתי בחיי! הוא רוצה שנמשיך יחד והוא מבטיח שהוא יעזור לי להתגבר על הקשיים בדרך אך אני מפחדת כ"כ מהחיים האלה בצל החשדנות התמידית ומלאכול את הלב בכל פעם שייצא לבלות או סתם ילך לאיזשהו מקום בלעדי. אני מפחדת שהיו מקרים נוספים שבהם הוא בגד בי ואני פשוט לא יודעת מהם, כי גם על המקרה הזה לא הייתי יודעת אילולא בעלה היה מאיים עליו. וגם כאשר הוא כבר סיפר לי הוא המשיך לשקר לגבי הפרטים. אני מפחדת שהוא מכור למין או לצורך לכיבוש נשים כי גם במערכת יחסים הקודמת שלו הוא בגד מספר פעמים בחברתו והוא נשבע לי שאיתי זה לא יקרה. אני כמעט בטוחה שהבעיה איתו זה הצורך הזה בלכבוש, לתת לאגו מנת חיזוק, ולהרגיש גבר חופשי. האם גבר כזה באמת מסוגל להשתנות, האם הוא באמת חטף מכה לכל החיים כפי שהוא טוען? האם אני יכולה לחשוב על האופציה לחזור אליו או שזאת רק הבעת חולשה מצידי? אני בחורה יפה ומוכשרת, בעלת קריירה והשכלה גבוהה, לא חסר לי כלום אך אני אוהבת אותו וקשה לי לחשוב על לוותר על הזוגיות הזאת, בעיקר שהיה יכול להיות לנו כ"כ טוב יחד אילולא הבעיה של בן זוגי. מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה

מיכל פאטל
    15/02/2009

שלום לך נירית.אני מאוד מבינה לליבך, וקשה שלא לחוש כפי שאת מתארת:כואבת, פגועה ומרומה.
    בן זוגך פגע באחד המרכיבים החשובים ביותר במערכות יחסים :האמון.קל יחסית להרוס את האמון , וקשה לבנותו מחדש.קשה אך אפשרי. זאת, במידה ומשקיעים בניסיון להבין כיצד הגעתם למצב זה, מה הגורם/ים לכך, מה ניתן לעשות על מנת לא לחזור על כך,מה זה דורש מכל אחד מכם.
    מאוד חשוב לבסס תקשורת פתוחה וגלויה ביניכם: האם אתם נוהגים לשתף האחד את השני במצוקות/ בתיסכולים שלכם? איך אתם פותרים נקודות מחלוקת? איך אתם מתמודדים עם קשיים ואי הסכמות?וכד'.מילות ההרגעה של בן זוגך אינן מרגיעות אותך ובצדק-אין בהן די! אדם בוגר צריך לדעת לשלוט בדחפיו ולא להיכנע להם, אם המערכת חשובה ויקרה ללבו.מאחר ואת מספרת שאת אוהבת אותו,תוכלי לתת למערכת היחסים הזו הזדמנות נוספת, תןך הגדרת ציפיות מחודשת ומחייבת, וכן יצירת תקשורת אפקטיבית וכנה מתוך רצון לשקם את משבר האמון ביחסיכם.
    תהליך של שיקום האמון לוקח זמן וסבלנות.בן זוגך יצטרך להתגייס לשם כך ולהוכיח כוונותיו לא רק בדיבורים אלא גם במעשים.את ראויה למערכת יחסים הדדית, כנה ובוגרת.
    בהצלחה לכם.
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית

אדית
    17/02/2009

מתוקה, ברגע שחברך שיקר פעם אחת הוא יחזור לשקר שוב ושוב וכך גם לגבי הבגידה. אם הוא לא יכל לשמור על איפוק ולא להגיע למצב של להתחיל עם בחורה (ועוד אשה נשואה) אז בכל מקום או בילוי תהיה לו בעיה של איפוק וזה תירוץ עלוב, "אני גבר". אם היית גבר, היית יודע להעריך איזו אישה יש לך בבית, היית מבלה עם החברים וחוזר לאישה שלך, אך לא, הוא בחר להתעסק עם אשה נשואה (אוי ואבוי לו - 7 שנים רעות מחכות לו, ואם תהיי איתו אז זה יהיה גם לך). ועוד היתה לו החוצפה להמשיך עם השקר שלו, אם כבר נפתח אליך אז למה לא עד הסוף ? למה בחצאים ? יש לך מזל שבעלה הגיע אליך ומהר, כי אם הוא לא היה מתקשר, את לא היית מגלה על ה"רומן" שיכל להתפתח ביניהם. ואנו לא טיפשות, הרי לא מעבירים כך סתם מספרי טלפונים בין גבר ואשה לשם יופי, אלא לתקשורת וכך לצערנו זה מתחיל. טלפון, הודעות, בית קפה, ולסיום חדר במלונית. אז, מתוקה. כמו שאת כותבת, לא חסר לך כלום, נאה, מוכשרת וכו' חפשי לך מישהו שידע להעריך אותך במלוא מובן המילה, ואל תתפשרי. אפילו שאת כרגע אוהבת. תמשיכי הלאה, תצאי, תכירי ואל תחכי בבית ותבכי, זה לא יעזור. תהיי מציאותית ותביני שעדיף עכשיו מאשר שתמצאי את עצמך נשואה לו ועם ילדים ורק אז תביני שעשית טעות, כי זה יהיה מאוחר מידי. תאמיני לי, עברתי את זה על בשרי. סלחתי. והוא המשיך בבגידות שלו ועוד עם "חברתי" וניהל רומן 3 שנים איתה והיא נשואה. רק בזמן הגילוי הבנתי שעשיתי טעות והיום אני גרושה עם שני ילדים. האהבה שלנו לגברים כאלו לא שווה כקליפת השום. זה יעבור. אל ייאוש, יש חיים אחרי, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזרקי אותו

מעוניין
    19/02/2009

זו מחלהההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו