אשמח לשמוע את דעתך בנושא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לשמוע את דעתך בנושא
    לילך
    16/02/2009

היה לי רומן של שנה בערך עם בחור צעיר ורווק (אני כמובן נשואה +1) לפני כשבוע בערך ביקשתי ממנו שננתק את הקשר והוא אמר שיעשה הכול רק שאהיה מאושרת.... לפני כשבוע סיפרתי לו שאני מתכוונת ללכת לייעוץ פסיכולוגי בכדי להבין מה קורה לי ולקבל כלים להמשיך הלאה ולהגיע לתובנות, מאז הוא החליט שהוא רוצה להתרחק ממני, הוא אמר שסיפר את הסיפור שלנו לבן משפחה מבוגר והסביר לו במשך חצי שעה למה הוא רוצה להיות איתי, והדוד שלו אמר לו שאם זה מה שהוא רוצה אז שילך על זה אבל הוא חייב לדעת ולזוז הצידה עד שאחליט מה אני עושה עם עצמי, שלא אבצר מצב שהתגרשתי בגללו, הוא אמר לו שאם כך יהיה אז בטוח משהו יזכיר לו את זה בעוד כמה שנים.... והוא החליט שהוא מתנתק ממני, לפני יומיים נפגשנו, התחבקנו חזק והוא אמר שהוא מתגעגע אלי, אמרתי לו שאני תיק גדול בשבילו ושהוא לא צריך את זה, שהוא רווק ומשוחרר ואם יהיה איתי לא יכול לצאת ולבלות כמו פעם, שיש לי ילד וזה שונה, הוא אמר שהוא יוצא כרגע כי אין לו בשביל מי, וכשיהיה לו אישה וילד הוא יהיה איתם ובשבילם... אחרי הפגישה הוא שלח לי הודעה שעדיף שלא נדבר יותר בטלפון אלא רק אם ניפגש במקרה... כיבדתי את בקשתו ומזה יומיים שאנחנו לא מדברים כלל!!! השבוע יש לו יום הולדת, אני תוהה האם לשלוח לו הודעת מזל טוב, מצד אחד הוא לא מתקשר ולא יוזם , מצד שני לא נעים לי לא לזכור את יום הולדתו ולא לאחל מזל טוב, שכן דיברנו על היום הולדת שלו לפני יומיים כשנפגשנו הייתי שמחה מאוד לשמוע מה עלי לעשות? האם להיות מנומסת ולשלוח הודעת sms, או שלהתעלם ולא לשלוח כלום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לשמוע את דעתך בנושא

הוספת תגובה

• אשמח לשמוע את דעתך בנושא

מיכל פאטל
    16/02/2009

שלום לך לילך.אני מתרשמת כי הכיוון שבו התחלת ללכת רצוי ונכון. חשוב שתבחני לעומק מה הביאך הלום? מה חסר בנישואייך (הצעירים יחסית אני מניחה)? מה ניתן לעשות כדי לשקמם?
    לא תיארת בדברייך כלל את מערכת היחסים שלך עם בעלך, אך אם את מוצאת עצמך בקשר רומנטי במשך כשנה בשלב יחסית כל כך מוקדם של הזוגיות שלכם- הדבר מעורר שאלות ומחייב בדק בית רציני.אכן, ייעוץ מיקצועי אישי או זוגי, יאפשר לך להבין היכן את היום, מהם הכשלים במערכת היחסים שלך ושל בעלך, מה בתקשורת פגום ,מהי 'תרומתו' של כל אחד מכם למצב הנוכחי והיכן את רוצה להיות.רק לאחר מכן תוכלי לקבל החלטה בשלה ומושכלת- האם את נשארת עם בעלך או נפרדות דרככם.אני מאד מאד ממליצה, למצות עד תום את תהליכי בירור אלו, ולא להיסחף אחר הפנטזיה, במיוחד כשמדובר על כךשיש לך ילד/ה .לכן, אני ממליצה לך להימנע מכל קשר שהוא עימו (כן...גם לא הודעת sms) עד שתסיימי את הבירור עם עצמך ועם בן זוגך לחיים.כל סוג של קשר עימו עלול לחבל בתהליך הקשה ממילא, ולטרפד ניסיון שיקום אמיתי.
    בהצלחה לך!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית-נייד:050-5475155.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך מבינה

רז
    23/02/2009

היי לילך, שמי רז, עברתי סיפור מאוד דומה לשלך, אני נשואה+ 1 והיה לי מאהב , בחור צעיר ורווק, היינו יחד כשנה וחצי ואז החלטנו להפרד כי אני לא מסוגלת לעזוב את בעלי, לא מסוגלת להכאיב לו ולבני. כבר מספר חודשים אנחנו לא ביחד, מדי פעם יצא לנו לדבר בטלפון אך לאחרונה הוא ביקש שננתק את הקשר לחלוטין כי קשה לו מאוד והוא לא יכול להמשיך הלאה כל עוד הוא נמצא בקשר איתי, ואני בהחלט מבינה אותו אבל הניתוק הזה כל כך קשה לי, גם אני החלטתי לבדוק עם עצמי מה קורה לי ומה אני באמת רוצה, וגם אני עברתי סוג של טיפול, לא אוכל לאמר לך שזה לא עזר, מצד אחד הבנתי שלפרק את המשפחה תהיה טעות , אני מאוד אוהבת ומעריכה את בעלי, אבל לא מפסיקה לחשוב על הבחור הזה שסחרר אותי, אני לא מסוגלת לשכב עם בעלי בלי לחשוב על אהובי. לא יודעת מה יהיה בעתיד, אני מנסה לשכוח אותו ולהמשיך הלאה אבל פשוט לא מסוגלת, הוא ריגש אותי ואהב אותי ונתן לי את מה שאף אחד לא נתן, אני חולמת עליו שאני מחבקת אותו , עושה איתו אהבה, קשה לי מאוד, אני מקווה שתעברי את המכשול הזה ותביני מה את באמת רוצה וצריכה.. בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו