מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושיןשרית16/02/2009
שלום רב,אני 10 חודשים בהליכי גירושין כואבים ומכוערים עם תינוק בן שנה.האב רוצה הסדרי ראיה מורחבים ולינה בעוד שהוא עובד ומשאיר את הילד אצל הוריו.אני מתנגדת לכך והעוס להיפך ,רק לטובתו.אין לי בעיה עם הסדרי הראיה אבל לא שיהיו על חשבון המשפחתון ושבאמת יהיה עם הילד.גם מטרטרים אותו בנסיעות 2-3 בשבוע מעל שעתיים בכביש בשל המרחק ביננו..התקשורת ביננו גרועה ביותר מישום שהוא מדבר אליי נורא לא יפה,הילד מתחיל להבין ולהרגיש את כל התהליך והפרידה הזו כל פעם מחדש שאבא מחזיר אותו.מה עלי לעשות????למי אפשר לפנות שיתן המלצה שבגיל כזה מוקדם לתת לינה וצריך פחות לטרטר את הילד שהסדרי הראיה יהיו כמו שמקובל רק אחהצ וכל שבת שניה???מה לעשות שהילד יפגע כמה שפחות מכל הסיפור????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושין
מיכל פאטל17/02/2009שלום לך שרית. אני חושבת שאת שואלת את השאלות החשובות שצריכות להישאל במצב מורכב שכזה. הדבר הכי חשוב כרגע שבו צריך לטפל ומייד הוא :כיצד למזער את הנזק אותו חווה ילדך?
את צודקת , ילדים בכלל וילדך הפעוט בפרט לא רצוי שיטולטל בין שתי בתים על כל המישתמע מכך. הילד זקוק ליציבות ולשיגרה ברורה וצפויה בכלל, ובזמן משבר כזה בחייו במיוחד. את צריכה לנסות ולדבר עם אבי בנך באופן כזה שהוא יבין כי מה שחשוב (במידה ואכן גמרתם אומר להיפרד)כעת הוא
טובתו של ילדכם, וכיצד עליכם להתגייס יחד כדי שיפגע כמה שפחות.לאור העובדה שאת מציינת שהתקשורת ביניכם גרועה, חשוב ורצוי שתקבלו בהקדם האפשרי הדרכת הורים-כך תקבלו כלים טובים יותר כיצד להתמודד טוב יותר בזמן משברי זה בטיפול בילדכם, וכן חשוב שתקבלו הדרכה גם בנושא של תקשורת טובה יותר ביניכם.שרית, אני מתארת לעצמי שממש לא קל לך, יש מישקעים ומיטענים שמקשים על התקשורת, אך זיכרי כי גם אם אתם לא תמשיכו להיות בני זיג יותר, הורים לילדכם תמשיכו להיות לעולם. לכן, מתוך ראית טובתו של ילדכם ,מאוד מאוד חשוב שתפתחו ערוצי תקשורת בריאים ואפקטיביים.
שיהיה לך בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?