ידידות (ללא מין)עם גבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידידות (ללא מין)עם גבר נשוי
    נילי
    19/02/2009

ניפגשתי בו במקרה לפני שנה וחצי ומאז לא יכולה לשכוח אותו, נועם דיבורו, חיוכו הבישני והעדינות לא מותירים אותי אדישה,למדתי מה חביב עליו ופיתחתי איתו סוג של תחביב שהחל להניב פירות של עבודה, עשיתי את זה סתם כזה, אך השקעתי בזה את כל הרגשות שהוא עורר בי, ונוצרה תלות של עבודה בנינו, הוא למד ליסמוך על זה ולאט לאט חיינו הפכו לשזורים זה בזו, אופי העבודה התנהל ברובו דרך שיחות טלפון והודעות, ומעט מאוד מפגשים, מעולם זה לא התפתח למשהוא שמעבר לחיבוק חברי (אך מכל הלב) מדי פעם מתעוררת בנינו שיחה על הקשר שלנו שמטרתו ניראית לעיני כל כעבודה, פעם כששאל ,חשפתי בפניו שאני קשורה לנשמתו, בהתחלה הביע את חרדתו מהתפתחות הקשר למקום אחר, ואני הרגעתי אותו שזה לא יגיע מצידי היות ואני יודעת את מקומי, לאחרונה הוא החל להרגיש יותר נוח בקשר וניראה לי שרגשותיו חזקים ושבעצם עבר איזה מחסום של פחדים, אנני מנצלת את זה לטובתי , ונוהגת בסוף יום של פגישה איתו לסיים כידידה למרות שעיניו מביעות אחרת, לפני זמן מה החלטתי להינתק והתחלתי לרדת בעבודה ואף להיעלם ולא לענות להודעותיו, הוא ניכנס לחרדה והחל לחפש אותי, לאחר שבוע חזרתי וניראה שפרידה זו נתנה לו להבין היכן הוא עומד ביחס אלי, לפני שבועיים עברתי זעזוע קטן (שלא קשור איליו) ושיתפתי אותו ,והוא הביע הזדהות מלאה והפנה אותי לאנשים המתאימים כשהוא מלווה אותי ולא מש ממני כששאלו אותו הסובבים מה הוא בשבילי (כשראו את הדאגה)השיב אנחנו ידידים, אנני יודעת כיצד להתיחס לכל הקורה כאן , אשמח לחוות דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ידידות עם גבר נשוי (ללא מין)

מיכל פאטל
    20/02/2009

שלום לך רינה. מאוד ברור מדברייך כי הבחור הנשוי נעים ההליכות והעדין ,מוצא חן בעינייך ,ושאת בהדרגה אך בהתמדה טווה רשת של קשר עימו.את מתארת יפה את הדינמיקה שיצרה איזושהיא תלות הדדית.לא ברורה לי מטרתך, לשם מה? את הרי מודעת לכך שהוא גבר נשוי,ואף ציינת בפניו שאינך שוכחת את מקומך, ובכל זאת המשכת בסוג הקשר המיוחד ואת מטפחת אותו.
    ניכר כי קשה לך לעשות הפרדה ביו המצוי לרצוי. יתכן כי אינך מודעת לתהלכים הרגשיים שסוחפים אותך , ולאן מערכת היחסים שלכם עלולה להגיע.
    רינה, אני מציעה לך לנתק את הקשר עם הגבר הנשוי כדי לא לחבל חלילה בנישואיו, ומבחינתך- רצוי שתפתחי מערכת יחסים עמוקה, רגישה ואוהבת עם גבר פנוי שיוכל להעניק לך ללא חשש (הדדי) וללא בלבול מיותר כל מה שאת זקוקה לו מבן זוג.
    בהצלחה !
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.050-5475155.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו