קשר שצריך להגמר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר שצריך להגמר
    חלי
    24/02/2009

אני נשואה+2 ואני בקשר אם גבר רווק כבר 4 חודשיים, אין בינינו יחסים אינטימיים ממש חוץ מלהחזיק ידיים ונשיקה שקרתה 3 פעמים, לא יודעת מה לעשות אני יודעת שזה אסור, וגם הוא יודע, הוא זה שאומר שלא נפגש יותר אבל גם קשה לו לסרב לי ברגע שאני מבקשת. הוא נלחם אם עצמו לא לנשק אותי או לא לגעת בי נורא קשה לו אם אבל הוא מחזיק מעמד יפה. אני זאת שקשה לה להפסיק את הקשר, אני רוצה להפסיק ורוצה מאד מה כן יכול לעזור לי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר שצריך להגמר

הוספת תגובה

• תברחי כמו מאש, כול עוד לא קרה כלום

לילך
    24/02/2009

מדברת מניסיון, היה לי רומן של שנה עם בחור רווק, אני שכבתי איתו, ניתקנו את הקשר מזה שבוע ימים, אני במצב מאוד מאוד קשה, אפילו התחלתי טיפולים פסיכולוגיים (יועץ זוגיות) כדי להבין מה קרה לי, איך הגעתי לשם ואיך אני יוצאת מכול הסיפור הזה... תאמיני לי שברגע שיקרה יותר מסתם נשיקה והחזקת ידיים, את תהיי בבעיה חמורה שלא תדעי איך לצאת ממנה תברחי מותק ומהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חלי
    25/02/2009

אני יודעת שזה מה שאני צריכה לעשות, ואני גם מאמינה בעצמי שלא יקרה שום דבר מעבר . אני רק צריכה לעבוד על עצמי ולא לבקש לראות אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה לגמרי עם לילך

יעל
    24/02/2009

גם אני הייתי במצב שלך ..אמנם בלי מגע אבל זה לא משנה עצרנו את זה בזמן ועד היום אני מודה לאלוהים שזה קרה . לך יש יותר מה להפסיד ממנו לך יש ילד/ה בעל לחשוב עליו ואני יודעת מה זה כשהראש לא בבית . אם תמשיכי איתו לאן זה יוביל?את צריכה לשאול את עצמך את השאלה הזאת .גם אם במקרה הקיצוני תעזבי את בעלך למענו אני לא מאמינה שתהיי מאושרת .אני לא מאמינה באושר על גבם של אחרים. אלא אם כן יש לך בעל מתעלל או משהו כזה ולא נראה לי שזה כך. ןגם אם לא תעזבי את בעלך (מה שבד"כ קורה אגב) זה יגמר מתי שהוא ויגמר הרבה הרבה יותר קשה מעכשיו. אז לדעתי אם את חשובה לעצמך והנישואין שלך חשובים לך את צריכה לנתק לגמרי את הקשר עם הבחור. כמה שיותר מוקדם תעשי זאת יהיה לך יותר קל בהמשך ואני מדברת מניסיון. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב תודה

חלי
    25/02/2009

בקשר לבעלי הוא בעל מקסים מקסים... כנראה חיפשתי קצת ריגושים ככה זה נראה, אני מאמינה שאני יפסיק את זה בסוף תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר שצריך להגמר

תמי אורן
    24/02/2009

אילנית שלום,
    אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ להבין מה מושך אותך בקשר? מה בנישואים שלך לא ממלא את הצרכים שלך שבעטיים את מחפשת קשר מחוץ למערכת הנישואין. נראה על פניו שבאופן לא מודע את מונעת ונמצאת בקונפליקט בין הנכון או לא נכון מוסרית אבל בזה לא תרגעי אלא אם כן תבחני באומץ מה קורה ביחסים הזוגיים שלך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו