מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך עוברים את זה?!?אורה26/02/2009
אני יוצאת עם חבר שלי כבר כמעט שנה,וגרים יחד רוב התקופה. באמת האמנתי שהוא הגבר איתו אני רוצה להקים משפחה ואז גיליתי שהוא בוגד בי. מצאתי הודעות SMS מלאות זימה שהוא שלח לבחורה אחרת. הוא כמובן מכחיש,ואומר שזה רק פלירטוט אבל הודעה כמו "אגיע ב1 וחצי" לא משאירות לו בסיס לטיעון... אמרתי לו שאני רוצה לסלוח לו ולעבוד על מה שלא בסדר,אבל הוא רק דבק בעניין של זה היה רק הודעות ושזה לא יקרה שוב. אני מתוסכלת... כולם אומרים לי לזרוק אותו ושקשה לי רק בגלל שאני אוהבת אבל זה הדבר הנכון לעשות. אני צריכה עצה,אני זקוקה לה נואשות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את עוד חושבת פעמיים?
אסף26/02/2009יקירתי שיהיה לך ברור. זה לעולם, אבל לעולם לא נגמר בהודעות זימה. אין דבר כזה. אני לא מכיר וגם לא מאמין שגבר ואישה יכולים לעשות סקס באמצעות הודעות sms ולהסתפק בזה. עכשיו נשאלת השאלה. האם את מוכנה להקים משפחה עם גבר שברור לך ולכל העולם השפוי שיבגוד בך בשלב כזה או אחר? אם כן ( ויש מקרים כאלה) אז בהצלחה. תצטרכי לטמון את הראש בחול ולהגיד לעצמך" לא נורא. שיזיין בחוץ. העיקר שהוא חוזר אליי בסוף". אבל אם את רוצה זוגיות אמיתית ולא רבת משתתפים/ות אז עם כל הכאב תברחי. נוסי על נפשך כי מחיים לצד גבר כזה ייצא לך רק כאב לב עד שבסוף תחליטי שאת לא פריירית ותצטרפי לחוג הבוגדים. כל זה אחד שהפסיק להאמין ביחסים מונוגמיים. לצערי לא נראה לי שיש דבר כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוחוצמזה
אסף26/02/2009אמרת שאת רוצה לסלוח לו ולעבוד על מה שלא בסדר. חשבת על זה שאולי אין " מה שלא בסדר"? שאולי הוא עושה את זה למרות שהכל בסדר? את יודעת. יש מקרים כאלה. תקראי פה בפורום. אצל כולם,כמעט, הכל בסדר בבית. בני הזוג נהדרים. פשוט האהבה נגמרה ויש כמיהה להיות נחשקים שוב. אני יכול הגיד לך ממני שכשאישה מביטה בי במבט חושק ובעיניים בורקות זה נותן לי זריקת מרץ פראית.זה מחמיא . אין מה להגיד. מה עושים עם זה תלוי באישיות של כל אחד ואחת. אז אם תחפשי מה לא בסדר עם היחסים שלכם לא בטוח שתמצאי משהו משמעותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל ק...
אורה27/02/2009תודה על התשובה :) תראה,אם היינו שנים ביחד הייתי אומרת שאתה צודק ואולי זה פשוט האהבה מתה אנחנו בקושי שנה יוצאים,אבל אני החברה הראשונה שלו, והקשר שלנו מאוד אינטנסיבי(עבדנו על להביא ילד לעולם ודיברנו על חתונה) אני פשוט רוצה להאמין שזו מעידה מתוך לחץ מכל המחוייבויות של הקשר בזמן כל כך קצר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לכי על זה
אסף27/02/2009תני לאהבה עוד צ'אנס. אני מקווה שאני טועה אבל בכל מקרה תהיי מוכנה להיפגע שוב. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך עוברים את זה?
תמי אורן27/02/2009נבגדת שלום,
התשובה מורכבת כי מחד יש נטייה להאמין כדי לא לפרק ומנגד הספק כבר מפעפע בתוכך. אני ממליצה לפתוח לדיאלוג את הספק ולחשוב יחד מה לעשות ואיך לעבור את המצב. במידה ושיחות משותפות לא תעזורנה ממליצה לפנות לטיפול זוגי.מצב זה יכול לפגוע באמון , לעורר קנאה אובססיבית וזה לכשעצמו עלול לפרק את היחסים.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת דיי צודקת
אורה03/03/2009אני כל הזמן נלחמת עם עצמי לא לחטט לו בפלאפון ואכולת ספקות. אני מנסה לדבר איתו מאוד בכנות ופתיחות על העניין,שנינו יודעים שעלינו לבנות את הקשר שלנו מחדש. הוא טיפוס סגור בכל מה שקשור לשיחות רגש,ואני בקושי מצליחה לחלץ ממנו דיאלוג :) אני מקווה שאחרי כל זה ,שלא אגלה כי כל המאמצים היו לשווא,כי כבר אין לי עוד מקום להכיל. איך אפשר להציע לו ללכת לשיחות יעוץ בלי להפוך את זה לשיחה לא נעימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה להכנס למיטה חולה?
איל03/03/2009את יוצאת איתו שנה בסך הכל. מה זה שנה? כלום. אם יש ספקות כבר על ההתחלה, מה ההיגיון להמשיך? ומה הטעם ללכת לטיפול זוגי, עוד לפני שהזוגיות בכלל התגבשה לקשר מחייב? אין לכם ילדים משותפים, רכוש משותף לחלק, שניכם צעירים אני מניח, למה שלא תיפרדו כידידים ותלכו הלאה? החיים מספקים קשיים משלהם שלא תמיד ניתן להתגבר עליהם , גם כאשר הקשר הוא בריא ויציב בתחילתו , קל וחומר כאשר הקשר מקרטע ורעוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?