רוצה שהכל יגמר ומהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה שהכל יגמר ומהר
    מעיין
    26/02/2009

שלום, אני נשואנ בת 30 אמא לילדה בת 3 וכעת בחודשי הריון מתקדם. לפני כשבועיים גיליתי לאחר שנה של הכחשות חוזרות ונשנות (בעלי נשבע בבתנו, התחנן לנפשו וכו) שבעלי בגד בי בעבר ובוגד בהווה. הגיעו לידי עדיות מרשיעות שבאיפוק\רב חסכתי אותם ממנו , ללא עימות כלל בקשתי גט, ללא הסברים מפורטים רק שאני ידועת את האמת. אינני מבינה מדוע אם חשדתי כל כך כל הזמן מדוע אם כך כואב לי, והמחשבות על למה ומדוע לא קם ועזב כל פעם ששאלתי, אני שבורה ופגועה רק מהמחשבה שנתתי לו מס' הזדמנויות להגיד את האמת, בקשתי גט לפני חצי שנה מהסיבה שאיני יכולה לחיות בחשד תמידי , הוא הכחיש, כיום אני נוכחת לדעת כי הייתי נאיבית ותמימה. בין לילה ההערכה, האהבה וכל רגש שהיה הומר לשנאה בוז ודחייה. כואב לי כיצד אוכל להתגבר על הכאב/ההשפלה והבגידה באמון? אם הגירושין או היציאה לגירושין אני שלמה, אך מה הלאה איך ממשיכים מכאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה שהכל יגמר ומהר

הוספת תגובה

• רוצה שהכל יגמר מהר

תמי אורן
    27/02/2009

מעיין שלום,
    החלטה להתגרש אינה פשוטה בוודאי בנסיבות אלו לכן תני לעצמך את הזמן להתאבל על הנישואים, על הפנטזיה שעם הבן זוג הזה תזדקני ועל ההתפכחות הכואבת מהנאיביות. כמו כן מתקפה עצמית אינה במקום כל אחת הייתה עושה כמותך- מתכחשת, מאמינה . שוב קשה לוותר והרבה פעמים מנגנוני ההגנה לאותה תקופה היו נכונים ואי אפשר לבחון אותם בדיעבד ולהגיד שזו היתה טעות. יתכן שהמחיר היה כבד יותר לולא השתמשת במנגנוני הגנה.
    ממליצה לך להעזר בגורם טיפולי ע"מ להתמודד עם הכאב והפגיעה הקשה וכמו כן להקיף עצמך בגורמים תומכים כדי לעבור את התקופה הקשה.
    שבת שלום
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו