מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינני יודעת מה לעשותיעל27/02/2009
היי . אני אישה בת 45 נשואה = 3 ילדים בוגרים נשואה מיזה מיזה 24 שנה לבעל שמבוגר מימני ב13 שנה. לאחרונה גיליתי שבעלי מפלרטט עם אישה אחרת. מצאתי הודעות בנייד. אני חושבת שעצרתי את זה רק בהתחלה ובכל זאת. חשפתי הכל בפניו והיה פיצוץ רציני בנינו. כרגע אנחנו נימצאים במצב של רוגז כעס ובקושי מחליםים בינינו מילה.אני רוצה לספר שחיי הנישואים שלנו באופן כללי די טובים. אני אישה מאוד מאוד עצמאית וניראית מצויין ובעלי מעולם לא פירגן לי או אמר מילה טובה. למדתי לחיות עם החסרונות שלו וכמובן שגם אני אינני מושלמת. היו לנו ריבים פה ושם וגם בעבר היה ויכוח בגלל נשים אחרות אבל שרדנו את זה ועברנו את המשבר. הפעם אני מאוד מאוד פגועה ואני חשה שאיבדתי את האימון בבן זוגי לחלוטין. אני חשה תקועה ולא יודעת לאיזה כיוון לפנות , למי לפנות, לאן ללכת, מה לעשות. כל האוירה הקשה בבית משפיעה עלי מאוד באופן נפשי ואפילו פיזי. בעלי מנסה לשחק אותה כאילו לא מפריע לו אבל אני חשה שגם לו כל המצב הזה לא נעים. אנחנו ישנים בחדרים ניפרדים. והילדים יודעים מכל העיניין. חוץ מיזה אף אחד עדיין אינו יודע מה קורה בינינ ו. למרות ששואלים אותי אם הכל בסדר מאחר ואני בדרכ טיפוס שמח עליז הפכתי להיות קצת עצובה שקטה ומרוחקת. מה לעשות לאיזה דרך לפנות??אשמח לענות על כל שאלה. יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינני יודעת מה לעשות
תמי אורן27/02/2009יעל שלום,
אפשר להבין את הפגיעה שלך אבל מנגד אולי יש לך הזדמנות לעשות בדק בית ולנסות להבין מה בנישואים שלכם לא ממלא שבשל כך החל בעלך לפלרטט . נכון שבד"כ נבגדת מרגישה קורבן אבל להשאר רק בעמדת הקורבן יש בה משום פיספוס של הזדמנות להבין ולדבר בפתיחות על היחסים.
לעיתים הכל על פניו מתנהל בסדר אבל מפגש אקראי יכול לעורר את החסר .
ממליצה לכם לפנות לטיפול זוגי שניכם כאן קורבנות לסיטואציה ולראות רק את הצד הפגוע שלך יפספס את ההזדמנות.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?