מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני אדם נורא, שמישהו יעזור לי...מיוסר09/03/2009
היי לכולם. הסתבכתי קשה , ומעל הראש. יש לי חבר טוב, חבר ממש טוב. יש לו בת זוג כבר שנתיים וקצת. ביני לבינה תמיד היה קליק, ותמיד היינו צוחקים ביחד, אבל לא היה מעבר. חבר שלי הוא איש קבע, והוא משרת בדרום וחוזר בסופי שבוע. במשך השבוע אני פה, ומה שהחל כידידות מופלאה בינינו ומשיכה מטורפת- אבל מושתקת- שהחלו כי סתם ישבנו ביחד מתוך שעמום, הפך לאהבה חסרת מעצורים, ואנחנו פשוט מאוהבים. עוד לא שכבנו, אבל זה יקרה. עשינו דברים שלא משתמעים לשתי פנים, ולכן זה עניין של זמן. היא מספרת לי כל הזמן כמה שאני יותר טוב ממנו, כמה שאני עדיף עליו בהכל, שאני מחמיא לה ונותן לה להרגיש מיוחדת, מה שהוא לא עושה, ואני פשוט אוהב אותה. אנחנו נפגשים כמעט כל יום, לא יכולים להתאפק, כל הזמן רוצים להיות ביחד. וכשאנחנו ביחד - אנחנו לא רוצים לעזוב ולהפסיק, עד שפשוט צריך ללכת - כל אחד לעיסוקיו .. אנחנו מרגישים פספוס כל כך ענקי , כל כך גדול , מרגישים שאם רק היינו מכירים בנסיבות אחרות. יש פה אהבה מטורפת, התאמה , נשמות תאומות. אנחנו נהנים ומשלימים אחד את השני, וזה פשוט מייסר. זה החלק הקל. העניין הוא שבסופי שבוע הוא חוזר ואנחנו מתנהגים כרגיל , היא שוכבת איתו ואני מסתכל לו בעיניים בלי למצמץ. ומה שהכי מטריף אותי - זה שלא אכפת לי בכלל. אני אוהב אותו והוא חבר ממש ממש טוב, אבל לא אכפת לי. כל כך טוב לי איתה. אנחנו פורחים ביחד. לא מפסיקים להתחבק, להתנשק, לצחוק, לגעת..זה כמו סרט! אני אחרי כמה קשרים רציניים מאוד רעים ועם צלקות נפשיות עמוקות, חשבתי שכבר לא תהיה לי מישהי בחיים - והנה. מכל הבחורות בעולם דווקא היא. זה נוראי, ואני מתייסר כל שניה ושניה ביום. לה אין מה להפסיד אם הוא יגלה. היא מפסידה בן זוג. זה משהו שמתחלף בסופו של דבר. אבל אני מאבד חבר לחיים, חבר מהתיכון ,מהצבא, היינו שנה באפריקה ביחד, אנחנו מתכננים עוד לשכור דירה, לעבוד וללמוד ביחד וכאלה, עם שני חברים נוספים טובים. ורק אני והרגש והרצונות שלי הורסים הכל , ומסיטים כל מחשבה רציונלית מהראש שלי. אני לא מסוגל להפסיק את הקשר איתה, לא רוצה. אבל גם העתיד בדרך הזו לא נראה מזהיר... מה אני יעשה? שמישהו יעזור לי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני וחברה של החבר שלי...
דליה שוורץ09/03/2009מיוסר שלום רב,
במקום להתחפר בעמדת המיוסר ולרחם על עצמך תתחיל לעשות משהו בעניין.
עומדות בפניך כמה אפשרויות:
1. לצאת לאור עם החברה של החבר כשאתה שלם עם המחיר שאתה תשלם - אובדן הקשר עם החבר שלך.
2. להפסיק את הקשר עם הבחורה כי החברה של החבר הטוב ביותר שלך.
3. להמשיך ככה עד שהוא יגלה וזה מחזיר אותך כמובן למחיר שתשלם באפשרות הראשונה - אובדן הקשר עם החבר הטוב שלך.
כל אחת מהופציות מכילה יתרונות וחסרונות. עליך להחליט מה יותר חשוב ומה המחיר שאתה מוכן לשלם. לבדוק את ההבדלים במחיר של כל אחת מהאופציות ולקבל החלטה. להמשיך לקרוא לעצמך מיוסר ולבקש עזרה מאחרים זה הפתרון היחיד שאני לא ממליצה עליו כי הוא ישאיר אותך בדיוק באותה נקודה ללא שום אפשרות להגיע למטרה שלך. אתה חושב שאתה מכפר על המעשים בלו במעט שאתה אומר על עצמך שאתה אדם נורא אבל זה לא כך. התחושה הזו של אדם נורא רק משאירה אותך במקום ללא אפשרות לבחור - וזה בדיוק מה שאתה צריך לעשות - לבחור.
בהצלחה.
דליה שוורץ - יועצת זוגית אישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?