חושדת וחוששת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושדת וחוששת
    חושדת
    10/03/2009

אני בת 33 נשואה מזה שנה וחצי ואם לתינוק בן שנה אני חושדת שבעלי בוגד בי ולא יודעת מה לעשות עם החשדות האלו וכיצד לאמת אותם אם בכלל ... לדוגמא שבוע שעבר אמר לי שיוצא עם חברו הטוב לבילוי משותף בבר ניסיתי ליצור עימו קשר בנייד וכשתפסתי אותו לפתע השיחה נותקה ... ניסיתי ליצור קשר מס פעמים אך ללא מענה ניסיתי ליצור קשר עם חברו הטוב שלא ענה לנייד לאחר מכן ניסיתי שוב ליצור קשר עם בעלי אך היה בממתינה וגם חברו הטוב היה בממתינה לאחר מכן חזר אליי שאלתי אותו עם מי שוחח אמר כי לא דיבר אלא ניסה ליצור איתי קשר (כשמנסים ליצור איתך קשר הקו תפוס לא בממתינה !) שאלתי אותו מדוע חברו לא ענה אמר כי הוא השאיר את הנייד ברכב (הרי גם הוא היה בממתינה) הערכתי היא כי לא היה אם חברו וכששניהם היו בממתינה חברו יצר עימו קשר כדי ליידעו שניסיתי ליצור קשר אני מלאה בחשדות אני יודעת בוודאות כי הוא גולש באתרי הכריות למטרות מין (נתפס בעבר טען כי סתם מתוך שעמום ...) אני כל כך מבולבלת ולא יודעת מה לעשות בבקשה עזרו לי .. אני חייבת לציין גם כי לאחרונה החל ללכת עם הנייד שלו לכל מקום ודי מסתיר אותו ממני אני נראה לי כי שולח S.M.S כשאני לא בסביבה (נכנס למיטה רק בשעות הבוקר ) מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושדת וחוששת

הוספת תגובה

• חשש מבגידה

דליה שוורץ
    10/03/2009

חושדת יקרה.
    חשש מבגידה מתעורר לרוב כאשר משהו בהתנהגות של בן הזוג מעורר תמיהה או שההתנהגות אינה רגילה. במקום לחשוש ולחשוד אי מציעה לך לפתוח את הנושא לשיחה ולברר האם החשדות שלך נכונים. במקרים רבים בגידה נעשית כאשר אחד הצדדים חש בחוסר כלשהו ובמקום להתמודד עם זה מול בן הזוג ולהסביר מה חסר ומה היה רוצה לקבל הוא מעדיף ללכת בדרך הקלה ולחפש את הריגושים מחוץ לחיי הנישואים. הצרכים האלה יכולים להיות שיגרה מעייפת, חוסר ספונטניות, הרגשה של חוסר חופש שבת /בן הזוג אינו נותן וגם חוסר סיפוק מיני. הדרך הטובה ביותר היא לברר איזה צורך מנסה בן הזוג לקבל מהפרטנרית שלו לבגידה, ולהבין מהם צרכיו של הבן הזוג.
    כדי לצאת לתהליך הזה אני ממליצה על ייעוץ זוגי שיוביל אתכם בדרך מונחת ונכונה לגלות מה חסר לכם בזוגיות ואיך למלא חסרים אלה.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר אבל...

חושדת וחוששת
    10/03/2009

בן זוגי הוא אדם מעט נוקשה ובעל תגובות קיצוניות (מס פעמים ארז דברים ורצה לעזוב) אם אנסה לפתוח את הנושא לדיון אתקל באוזן אטומה בעבר ניסיתי לשוחח עימו על הנושא אבל הוא טען כי אני פרנואידית וסתם מאשימה עקב עברי המשפחתי(אבי בגד באימי ונתפס במקרה על ידי כשהייתי בת 12) ניסינו ללכת לטיפול זוגי היינו פעם אחת בלבד ומאז הוא מתחמק מכך טוען כי רוצה ללכת אבל כל פעם משהו קורה ואנו נאלצים לדחות (לרוב נדחה עקב רצונו) ומאז ירדנו מכך אני כל כך מבולבלת ולא מצליחה להבין מה קורה אני מרגישה כי אנו מקיימים חיי משפחה שונים מכולם ואני כל כך רוצה חיים נורמלים מה עוד אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושדת וחוששת

מיכל פאטל
    13/03/2009

שלום לך,
    מזגו של בן זוגך אינה סיבה להימנעות מתקשורת פתוחה וגלויה.אל תנסי להוכיח אותו בנושא החשד לבגידה, או להוכיח אותו בדרך כלשהי.תוכלי:
    א.לנסות בכוחות עצמך לפתח עימו תקשורת פתןחה בה כל אחד מכם יאמר מהם הקשיים, התיסכולים וחוסר שביעות הרצון במערכת הזוגית, וכיצד תוכלו לפתור אותם ולגשר על הפערים.
    ב.במידה ולא יצלח בדרך עצמאית,נסי להבהיר לו כי הוא עשוי להיתרם מטיפול זוגי, על-ידי כך שבנוכחות איש מיקצוע אובייקטיבי-ניתן יהיה ללבן בעיות לא פתורות ביניכם, ולקדם נושאים שבעיניו
    משמעותיים ושהיה רוצה לפותרם.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו