דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    עינב
    13/03/2009

הי, יש לנו מחר מסיבת פורים של העבודה. יש לי רומן עם המנהל (גבר נשוי). אני רווקה. מתלבטת מאוד אם ללכת, זה עם בני זוג. לי אין כמובן. הוא, כמנהל, רוצה לראות את כולם אני לא יודעת איך ארגיש. יש לי שם הרבה קנאה וחוסר פרגון של הבנות. יש גם מעט שמאוד אוהבים אותי. אני לא יודעת מה לעשות. אם אלך- איך ארגיש, איך להתנהג? הוא דואג בסה"כ לתת לי הרגשה טובה ומאוד רוצה שאגיע אבל אני פוחדת שתהיה לי נחיתת מצברוח כשאראה אותם יחד או שהבנות ידאגו לתת לי הרגשה לא טובה ולהיצמד אליה (לאשתו) ואליו. הנוכחות שלי בעבודה מאוד חזקה ואם לא אלך זו תהיה הפעם הראשונה שלא אנכח בארוע חברתי של העבודה. מה עושים? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

מיכל פאטל
    14/03/2009

שלום לך דניאל,
    לאור תאורך את הסיטואציה אני מניחה שלא יהיה לך נוח במיוחד. עם זאת,המסיבה היא גם עבורך, כמו לכל יתר העובדים, וביכולתך להפיק ממנה הנאה במידה וציפיותייך יהלמו את המציאות המורכבת.במידה ותנהגי בטקט וברגישות מול המנהל ורעייתו, וכן תשתדלי לבלות יותר במחיצתם של חברייך לעבודה שאוהבים אותך - תרגישי יותר בנוח ותוכלי להפיק מהבילוי הערב את המיטב.
    מעבר לכך, עצתי לך -מתוך מקרים רבים דומים שנחשפתי אליהם - לטובתך נתקי את הקשר עם המנהל הנשוי.לרוב,מערכות יחסים מסוג זה גובות 'מחיר' גבוה ומסתיימות במפח נפש בעיקר מצידה של הבחורה.מגיע לך מערכת יחסים עמוקה , רצינית והדדית עם גבר שיהיה עימך ב'מישרה מלאה'....

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו