מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףעינב13/03/2009
הי, יש לנו מחר מסיבת פורים של העבודה. יש לי רומן עם המנהל (גבר נשוי). אני רווקה. מתלבטת מאוד אם ללכת, זה עם בני זוג. לי אין כמובן. הוא, כמנהל, רוצה לראות את כולם אני לא יודעת איך ארגיש. יש לי שם הרבה קנאה וחוסר פרגון של הבנות. יש גם מעט שמאוד אוהבים אותי. אני לא יודעת מה לעשות. אם אלך- איך ארגיש, איך להתנהג? הוא דואג בסה"כ לתת לי הרגשה טובה ומאוד רוצה שאגיע אבל אני פוחדת שתהיה לי נחיתת מצברוח כשאראה אותם יחד או שהבנות ידאגו לתת לי הרגשה לא טובה ולהיצמד אליה (לאשתו) ואליו. הנוכחות שלי בעבודה מאוד חזקה ואם לא אלך זו תהיה הפעם הראשונה שלא אנכח בארוע חברתי של העבודה. מה עושים? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
מיכל פאטל14/03/2009שלום לך דניאל,
לאור תאורך את הסיטואציה אני מניחה שלא יהיה לך נוח במיוחד. עם זאת,המסיבה היא גם עבורך, כמו לכל יתר העובדים, וביכולתך להפיק ממנה הנאה במידה וציפיותייך יהלמו את המציאות המורכבת.במידה ותנהגי בטקט וברגישות מול המנהל ורעייתו, וכן תשתדלי לבלות יותר במחיצתם של חברייך לעבודה שאוהבים אותך - תרגישי יותר בנוח ותוכלי להפיק מהבילוי הערב את המיטב.
מעבר לכך, עצתי לך -מתוך מקרים רבים דומים שנחשפתי אליהם - לטובתך נתקי את הקשר עם המנהל הנשוי.לרוב,מערכות יחסים מסוג זה גובות 'מחיר' גבוה ומסתיימות במפח נפש בעיקר מצידה של הבחורה.מגיע לך מערכת יחסים עמוקה , רצינית והדדית עם גבר שיהיה עימך ב'מישרה מלאה'....
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?