מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איני יודעת מה לעשות..רעות15/03/2009
שלום, אני בת 43 נשואה מזה 19 שנה עם 4 ילדים. לאחרונה עקב רעיון להכין מסיבת הפתעה ליום הולדת לבעלי הצצתי לפלאפון שלו וגיליתי שיש לו מספרי טלפון של חדר אירוח והתקשרתי לשם התגלה שזה מקום שאפשר להשכיר למספר שעות באיזור הקרוב לעבודתו למטרות מיניות. יש לציין שהוא עובד המון שעות וכמעט ולא נמצא בבית ובימי שישי שהוא אמור לבוא מוקדם הוא מגיע בשעות הערב בטענה שהולך לשתות בירה עם חבר. יש המון כעס, ויש לציין כי החיים המיניים שלנו לא קיימים. אני רוצה לאמת את החשדות שלי ואולי למצוא דרך לדבר איתו בלי שיידע שחיטטתי לו בפלאפון. מה לעשות? תודה רבה, רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני יודעת מה לעשות
מיכל פאטל15/03/2009שלום רעות,
ניתן להתרשם מהדברים שהבאת כי, לך ולבן זוגך אין חיי זוגיות.יתכן כי השיגרה והשחיקה של שנות הנישואין הרבות בנוסף למשימות הרבות והמתחים הכרוכים בניהול הבית, צורך בהתפרנסות וגידול הילדים -הביאכם למצב זה.מכל מקום, אתם זקוקים בדחיפות לערוץ תקשורת אפקטיבי ביניכם שיתקיים על בסיס קבוע,שיאפשר לך ולו להידבר כל העת על צרכים, רצונות, כעסים ,תיסכולים ,רגשות ועוד.יתכן ומאחר ולא בניתם תשתית של תקשורת לאורך השנים, כל אחד מכם פנה לדרכו, עד כי (לפי תאורך) בן זוגך מבלה בבית וכנראה עמך- מעט מאד.....
הייתי ממליצה לכם ,להיעזר ביועץ מיקצועי אשר יסייע לכם להבין טוב יותר אחד את השני,להקשיב טוב יותר ,לזהות את הכשלים במערכת הזוגית,ויתן לכם כלים טובים יותר להתמודדות.
אשמח לעזור.
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית
נייד:050-5475155* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את חושבת שבעלך הוא צמח?
אלכס23/03/2009אם כפי שאת מספרת שלא קיימים חיי מין בינכם ולא פירטת מה הסיבות לכך את צריכה להיות מאוד נאיבית לחשוב שגבר יותר על סקס בקלות כזאת או שניאס לו להתחנן לסקס או שאת עושה לו טובה גבר זקוק לסקס יותר מאישה ואם הוא לא יקבל סקס בבית הוא ימצא את זה בכל מקום אפשרי. ממש אינני מבין מה צפית מבעלך שיתנזר ממין כי אין לו את זה בבית? אז בעלך עושה שעות נוספות או שותה בירה בתור כיסוי בזמן שהוא מבלה בנעימים אם זונה או מאהבת צעירה ויפה בדירה דסקרטית תמורת תשלום. כי מה שלא מקבלים בבית באהבה ובחינם יקבלו בתשלום בחוץ. יש בדיחה השואלת למה אנשים נשואים שמנים? והתשבה לכך היא: שאחרי שרואים מה שיש להם במיטה הולכים למקרר. והמבין יבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת תמיכה ובעיקר הערה
אורטל25/04/2009קודם כל ברצוני לפנות לאלכס שהגיב ככה כאילו כל שני וחמישי הוא הולך לנערת ליווי , אתה צריך להתבייש על מה שרשמת לא מספיק שהוא בוגד בה אתה עוד מאשים אותה???
אין פלא שאין להם חיי מין ואם היית מספיק חכם אז גם היית מבין לבד , שהוא עובד עד מאוחר בכל יום ואין לו זמן להקדיש לה ובנוסף לכל זה החוצפן הזה עוד בימי שישי בוגד בה על בסיס קבוע בטוענה שהוא שותה בירה עם חבר במקום להיות עם אשתו שבקושי נמצאת במחיצתו גם ככה .
חמודה שלי , פשוט תעמידי אותו במקום , תעשי איתו שיחה רצינית,תבררי מה בדיוק קורה, מה את רוצה, מה את צריכה ממנו, ובטח לא להתבייש על זה שחיטטת לו בטלפון אחרי הכל לא לך יש מספרים של אירוח בטלפון , הוא זה שצריך להתבייש , ותתחילי לעמוד על שלך, מפחד לא יצא לך כלום יקירתי . ואם הוא בוגד בך ולא נמצא איתך קומי ותמצאי לך מישהו שיכבד ויעריך אותך וייתן לך את כל מה שחסר לך ,לא רק כי את צריכה , כי זה מגיע לך!!! אני שולחת לך חיבוק חם ותההי חזקה וזה בא ממקום של ניסיון כי גם אני נבגדתי לא מזמן בדרך הכי נוראה שיש ואי עדיין מנסה להתגבר על זה . בתקווה שעזרתי ........ אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממהר להסיק מסקנות
אסף30/04/2009אם לא שמת לב כל זה התחיל כשהיא רצתה לעשות לו מסיבת הפתעה.זה לא אומר לך כלום? דבר שני מי אמר לך שהיא זאת שלא רוצה לשכב איתו? מה אתה ממהר לקבוע עובדות. הקביעות שלך לא במקום חביבי. כך גם "הבדיחה" שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
רון23/05/2009נו באמת את הרי כל כך נבונה וחכמה ביום יום ופתאום את תופסת טיפשות ברגע הלא נכון?
לוקחים חוקר פרטי בכמה לירות מקבלים תמונות ושמים אותן לבעל על השולחן עם הקפה של הבוקר
ואז שומעים את כל האמת . למה לנחש ?
רון
0577757754* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)