מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנא, עזרתכם..!18/03/2009
שלום רב, אני בחורה בת 21,, דתייה, נשואה כחצי שנה. לבחור טוב, עדין שמאוד אוהב אותי. כבר 3 חודשים אנחנו בטיפול מיני בשל ואגיניסמוס שלי, שרגע מתברר כלא יעיל. אני מאוד מעריכה את בעלי ומודה לו על הרבה דברים שעשה למעני, אולם אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו ושאין בינינו קשר נפשי עמוק. הבעיה החמורה היא שאני מתחילה לחפש קשר נפשי (לא מיני!, כרגע) עם גברים אחרים. ואני חוששת שזה יוביל לבגידה. אני לא רוצה להפסיד את בעלי, ויודעת שאם הוא יגלה הוא מאוד יפגע ולא יסלח לי לעולם. אבל הרצון שלי להקשבה, לחום, לחיזור , ללהט וליחסי מין מספקים - חזק מהכל. אנא, עיזרו לי! תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה נפשית מובילה לבעיה גופנית.
איל19/03/2009לא ברור למה בכלל נישאת לגבר שאין לך שום משיכה אליו, אבל כמו שזה נראה הבעיה המינית שלך נראית קשורה לבעיה הנפשית ואולי תוצאה שלו, כדי להגיע לאינטימיות גופנית מספקת, יש צורך באינטימיות נפשית, אצל אנשים מסויימים, ואת שייכת לאנשים אלו. יחד עם זאת יכול להיות שאת סובלת מוואגיניסמוס בלי קשר לכלום, אבל קודם צריך להתחיל עם זוגיות שיש בה משיכה ותשוקה הדדית. מה שאתם צריכים זה אולי יעוץ זוגי, ולא מיני ,כדי שיעזור לכם למצוא חיבור, אבל התחושה שלי, שעדיף לשניכם להתגרש, כי להתחיל את הזוגיות ממקום כזה, בגיל כזה זאת טעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא, עזרתכם..
מיכל פאטל19/03/2009שלום רב לך,פנייתך נוגעת מאוד לליבי.המודעות העצמית שלך למצב היחסים שלך עם בעלך ולתחושות שאת חווה בקשר עמו מחד, והיעדרם של מרכיבים מהותיים בזוגיות שלכם ראויה לתשומת לב וטיפול ממוקד.הצורך שלך לחום, להקשבה , לחיזור ויחסי מין מספקים- הינם לגיטימיים לגמרי, ומהווים יסודות חיוניים ביותר לקיומה התקין של כל מערכת זוגית.
החשש שלך שהחיפוש בקשר נפשי עלול להוביל לבגידה הגיוני ואכן מדאיג. מאחר ואת גם מתארת את בעלך כבחור טוב ,איכפתי ואוהב אותך,אני ממליצה לכם לקבל ייעוץ מיקצועי זוגי. ייעוץ כזה עשוי לסייע לכם בקבלת כלים, ומיומנויות שחסרות לכם למשל בנושא התקשורת ביניכם, הצורך ומודעות ,בהקשבה הדדית הפגנת רגשות ועוד.בטיפול תוכלו ללמוד כיצד להביע רגשות, להעלות ולהתדיין עם בעיות, תיסכולים, מצוקות, וצרכים.אין ספק שיש לך צורך אישי לביטוי רגשי אשר כעת אינו מקבל מענה.קרוב לודאי, כי מענה על צרכים אלו ישפר את מערכת היחסים המינית ביניכם.
חשוב לי להדגיש ,כי יש בידיכם את היכולת לשפר ולשמר את המערכת הזוגית- כדאי שתיפעלו למענה בהקדם האפשרי ותימנעי ממעידות מיותרות שלהן כאמור את כבר מודעת היטב.
בהצלחה לכם!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית. נייד:050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?