צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    ריינה
    20/03/2009

שלום רב, אני פונה אליכן בשם חברה טובה שלי שמרגישה כי בן זוגה (הם לפני חתונה) בוגד בה. הסיפור מתחיל בכך שמהתחלת הקשר שלהם הוא לא הפסיק לדבר איתה על בחורות יפות שכן הוא עובד עצמאי ובתהליך היומיומי שלו הוא פוגש המון נשים. הוא תמיד מתרברב בכך שמתחילות איתו נשים יפות ורוצות לשכב איתו ולבלות איתו והוא משום מה תמיד מרגיש צורך לספר לה על זה - למרות שהוא יודע שזה מכניס אותה לחששות ופחדים. במהלך הקשר היא ציינה בפניו שיפסיק לספר ולדווח לה על כך והוא בתקופה האחרונה די ישתפר בנושא אך הצחוקים שלו תמיד קשורים איכשהו לסקס וללקוחות שלו. בניהם הסקס לא הכי שופע ומספק שכן הוא תמיד אומר לה שסקס זה לא בראש מעיניו, היא בהחלט מבינה מהכרותה עימו שהוא א-מיני וכך היא גם מרגישה איתו במהלך הסקס. מה שמביא אותי אליכן הוא שהפעם קרה מקרה: היא התכווננה לעשות כביסה ובאחד מתחתוניו היו סימנים של זרע. כששאלה אותו על כך הוא ציין בפנייה שהיא פרנואידית ושאינו מעוניין לשוחח עימה על כך. הדבר מטריד את חברתי המון וזה לא יוצא לה מהראש. היא חושבת שאולי במהלך שיגרת העבודה שלו, אולי נכנסה אישה יפה וזה גרם לו להתחרמנות מסויימת וכך יצא לו שפיכה מסויימת על התחתון. האם זה אפשרי???? בואו ניקח בחשבון שלא היה מגע מיני או שפשוף מסויים, אלא הסתכלות נטו בבחורה היפה. בבקשה חברות תעזרו לי לענות לה... האם יש כאן חשש לבגידה? האם קיימית אצל הגברים סוג של שפיכה ללא מגע מיני מסויים? האם גבר יכול לשפוך ממחשבה בלבד? מחכה למענה מכן ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• ריינה

אסף
    21/03/2009

תגידי לחברה שלך שתרגע. בסך הכל מדובר באדם די מסכן .נכון שהוא פוגש המון בחורות אבל אני מוכן להתערב שאף פעם לא היה לו קשר מיני איתן למרות שהיה מאד רוצה. ההתרברבות שלו באה כדי להסתיר את חוסר הבטחון והערך העצמי הנמוך שלו והוא מספר לה את זה כדי שהיא לא תחשוב שהוא לא מוצלח עם נשים. הוא חייב להתרברב כי בתוך תוכו הוא מרגיש שהוא לא מצליח עם נשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה

תמי אורן
    21/03/2009

ריינה שלום,
    את מעלה כאן שאלות מאוד מהותיות ונושא מאוד משמעותי שעשוי להשפיע על הזוגיות. את מציינת שבן זוגה של חברתך א- מיני והוא מנגד מדבר רבות על חיזור של בחורות אחרות יתכן כי הנו מסתיר דבר מה משמעותי ביותר ביחס למיניות שלו ומטשטש את זה בדיבורים מעוררי הקנאה. ולגבי השאלות האחרות כמובן שאפשר גם אפשר אבל זה לא הנושא העיקרי העיקר לעלות על הבעיה המהותית של מידת המיניות של החבר של חברתך טרום הנישואין. נכון שהשלב בו היא מצוייה מקשה לבחון בבהירות נושא כזה מאחר וקיים הצורך הטבעי לראות הכל בורוד. אבל לא כך נשמע. ממליצה לה או לשניהם לפנות לייעוץ ולהעלות את הסמוי לגלוי מבעוד מועד.
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו