מפחד מפרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחד מפרידה
    רון
    24/03/2009

שלום, שמי אלעד, אני בקשר עם בת זוגתי כבר כמעט שלוש שנים. לפני שנה וחצי היא נפרדה ממני, הייתי שבור לחלוטין, כי היא הייתה הכל בשבילי, ללצורך העיניין אנחנו בני 18. היינו כל הזמן ביחד והזנחנו את הסובבים, זה בדיוק היה לפני השביתה. היא נפרדה ממני כי הייתי קנאי, הייתי שבור חודש שלם, לא תיפקדתי ופשוט ללא עיכלתי את זה. אחי חודשיים הזמן עשה את שלו, אבל לעולם לא הפסקתי לאהוב אותה. היא זאת שלימדה אותי הכל, הייתי הראשונה שלי בהכל (לא שכבנו). לאחר חצי שנה שלי היה חברה חדשה ולה היה חבר חדש (נהיה לה חבר שבועיים אחרי שהיא נפרדה ממני ), היינו אז כמעט שנה וחצי...)מה שכן ממש לפני הפרידה היא נכנסה לחוג של כושר קרבי...ועד שהיא נכנסה לשם לא היו לה ידידים או משהו, כי הייתי קנאי...נכנסה למסגרת חדשה. חזרנו ללימודים כי השביתה נגמרה וחזרתי שונה, מלא בטחון עצמי (מה שבאסה זה שהיא למדה בכיתה שלי...נחשבנו לזוג הכי ששומעים עליו בשכבה)... היא התחילה לפלרטט איתי, ולנסת להחזיר אותי אליה בחזרה..היא נפרדה מחבר שלה..וסיפרה לי. היא הייתה הדרב הכי מתוק בעולם באותה תקופה...וחזרנו. מאותו זמן הכל השתנה, הקשר התחזק, שכבנו (ראשון של שנינו), יחד כל הזמן, עשינו טיול לחו''ל צימרים עבודה ביחד וכו'. לא היה גבול לאהבה. אבל היא התחילה לקחת אותי כמובן מאליו מאז שנהייתי פחות נוקשה איתה.. הגיעה הזמן והיא התגייסה...פחדתי נורא מיזה.כי אני רגיל לראות אותה כל הזמן..היא אמרה שאין לי מה לדאוג מבחינת בנים..כי היא ילדה מיוחדת..היא נחשבה ל"פצצה" של השכבה...ילדה הכי יפה בעולם ולא בגלל שאני אוהב אותה..ככה חושבים.. ואנחנו לא מפסיקים לריב..לפני כמה ימים היא אמרה שהיא מבולבלת ולא יודעת אם היא אוהבת אותי.. ועכשיו אני מתגייס לקרבי. והיא נכנסת לבסיס חדש ותצא פעם בשבועיים...ואני נורא מפחד..שהיא תכיר בנים..גם ככה היא אומרת שהיא בקושי חושבת עליי..אותה בחורה שכעסה שאני מאחר ב5 דקות כי ב5 דקות האלה היינו יכולים להיות ביחד..אותה אחת שלחצה עליי שנטוס וניסע לכל מיני מקומות...אותה אחת שאמרה לי שהלוואי והייתי רק שלה לכל היום...(כל זה לפני הגיוס).ועכשיו טוב לה בצבא..היא שנאה את מסגרת הבצפר..לא אהבו אותה שם...ובצבא כולן אוהבות אותה.. ואני שבור...אני לא רוצה שנפרד..אני לא רוצה שיהיו לה בנים אחרים...רק על המשחבה שהיא יהיה לה מישהו אחר והוא יגע בה אני רועד..היא הכל בשבילי..ותמיד חשבתי עליה לפני..והייתי עושה הכל בשבילה... מה אני עושה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחד מפרידה

הוספת תגובה

• פוחד מפרידה

תמי אורן
    24/03/2009

אלעד שלום,
    פנייתך נוגעת מאוד ללב. אהבה ראשונה היא תמיד עוצמתית , חווייתית ומסרבת להכיר במציאות כי המציאות כרגע דורשת מכם לצאת מהבועה הסמביוטית. ואין ספק שהבועה נעימה ובעיקר לא מעוררת קנאה כי קרובים ונמצאים האחד בתוך השני. וכיום המרחק שנכפה עליכם מעורר פחד מפרידה ובטח גם קנאה נוראית. אם אתה אוהב אותה באמת תפרגן לה שטוב לה, תהנה מכך שהיא מעשירה את חייה . להערכתי ככל שתגלה סימני קנאה ומחנק היא תברח כי היא כרגע רוצה להתנסות גם במרחב משלה שאין לך פיזית מקום שם אבל אם תפרגן כאמור היא תשתף אותך ותיהיה חלק מעולמה. וכמו כן היחסים כיום נמצאים במבחן המציאות יש שהמרחק מקרב מאוד ויש שהמרחק מרחיק. כמו כן יש לקחת בחשבון שבגיל הזה משתנים ויכול להיות גם הבחירות. אני מאחלת לך גיוס קל ונעים ככל שניתן. אתה לומד פרק חשוב בחיים לדעת לקבל שיש דברים מדהימים שמסתיימים ואולי לא. וחשוב לדעת להרפות כדי שיהיה לה את הפניות לבחון שוב את היחסים.
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רון
    24/03/2009

תודה רבה על התגובה.
    אבל אני חושב שזה יותר מיזה.נקשרתי אליה, היא יודעת בדיוק איך אני במיטה,מה אני אוהב.. היא אוהבת אותי כמו שאני, יותר נכון אהבה...עכשיו היא מבולבלת.
    אני נורא מפחד, שעכשיו גבר אחר יזכה בה שם, ובסוף יצליח, רק בגלל המרחק, זה כזה כואב שרק בגלל הצבא קשרים נהרסים, מצד אחד אני חושב שהיא האחת, מצד שני אני חושב שאני יכול למצוא מישהי שתאהב אותי יותר...
    יש לי חוסר מוטיבציה לצבא רק בגללה..אני חושב עליה כל היום ומתבאס....
    ונכון, אל תחשוב עליה וכו'...אבל אני לא מצליח..זה יותר חזק ממני. אני ממש אוהב אותה ומפחד מהלא נודע...שמישהו יתאהב בה קשות...וזה כבר קרה מלא פעמים...והיא תרצה לנסות..
    כי אולי בדיוק נהיה בריב או בהפסקה...אני לא רוצה..
    אני יודע שאין תשובה קסם...אבל אני שבור מהלא נודע...בא לי רק לחבק אותה על אי בודד ולמלא את החסר שחסר לה..
    הלוואי והיא פתאום תבין שאין עליי...איך אני גורם לזה?
    כי נמאס לה לדבר על זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו