חברי טוען שבגדתי בו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברי טוען שבגדתי בו
    דורה
    24/03/2009

לאחר חודש חברות אינטנסיבית ואוהבת,אני וחברי רבנו על דבר טיפשי שבעקבותיו עלינו לדירתי בלי לדבר זה עם זו.לחברי אין כרגע רכב,ואני זו שהבאתי אותו אליי.
    אני מהיותי פגועה ממנו,לא ניגשתי אליו ונכנסתי לחדר אחד בעוד הוא נכנס לסלון הדליק טחויזיה ולא ניגש אליי.כעבור מספר שעות נרדמתי,כשהוא עדיין בסלון.בבוקר שהתעוררתי לא מצאתי אותו.הוא הלך.בלי להגיד לי כלום.אני הבנתי את העזיבה שלו כפרידה סופית.אז כעבור מספר ימים התחלתי ליצור קשרים עם בחורים מהפייסבוק שהתחילו איתי דרך הפייסבוק בעבר,ונשארנו ידידים כי לא הייתי פנויה.אז נפגשתי עם 2 מהם.סתם פגישות ידידתיות בלי שום מגע או משהו בסגנון. כעבור שבוע הוא הגיע אליי בטענה לקחת את הדברים שלו והיה אצלי ידיד,כשהחבר גילה שהוא ידיד מהפייסבוק,הוא טען ששמרתי אותו על אש קטנה ושבגדתי בו.לטענתי זה לגיטימי לנסות להפוך קשר ידידותי למעבר אם אין לי חבר והוא לא מקבל זאת.אני אוהבת אותו ולא יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברי טוען שבגדתי בו

הוספת תגובה

• חברי טוען שבגדתי בו

תמי אורן
    24/03/2009

דורה שלום,
    מאחר ואתם מכירים רק חודש קשה להגדיר כאן איזה שהיא מחוייבות . לכן הייתי נמנעת מהגדרות האם מדובר בבגידה או לאו בכל אופן במידה ונוכחת לגלות שהנך אוהבת את חברך תעשי כל מאמץ להחזירו אלייך ותנסי להבין מדוע ראה את מעשייך כבגידה.תגלי אמפתיה לרגשותיו גם אם אינך רואה בקנה אחד את דיעותיו לגבי מעשייך.מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו