לא יודע מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע מה לעשות
    אורי
    25/03/2009

אנחנו זוג בשנות ה 30 המאוחרות לחיינו בלי ילדים נשואים שנה וחצי. אשתי נשואה פעם שנייה ולי זו פעם ראשונה.
    בזמן שנסעתי לחו"ל אשתי בגדה בי עם בעלה לשעבר ונכנסה להריון. כעבור חודש הדבר התגלה לי ממנה כי לא יכלה כמובן לשמור את דבר ההריון בסוד וכמובן שהשקר היה מעצים עם הזמן.
    כרגע היא בהריון שבוע 4 מגבר אחר ואני אובד עצות.
    בשיחתנו תבעתי מאשתי לעשות הפלה והיא סירבה בתחלה בטענה שאולי זה הצאנס האחרון שלה ללדת אני לא קיבלתי את הטענה כי אין לי שום רצון לגדל ילד שאיננו שלי. לאחר שיחה ארוכה אשתי הסכימה לעשות הפלה בגלל שאני רוצה, היא טענה שהאקט היה סגירת מעגל מן העבר ואין לו כל חשיבות בהווה או בעתיד שלנו ביחד.
    הדרישה שלי להפלה מצד אחד נראית לי הכי צודקת שבעולם מצד שני אינני מעוניין שכל הנושא יחזור אלי בריבאונד של אשמה מצד שלישי אינני מוכן בשום פנים ואופן להשלים עם ילד שאינו שלי גם במחיר אובדן הסיכוי להביא ילדים. אשתי טוענת כי היא אוהבת אותי ומוכנה להפיל בשביל להציל את הקשר ביננו וכי האהבה שלנו חזקה יותר. היא באמת נראית מתייסרת אבל אני בתוכי עדיין מתחבט אולי כדאי לעזבה לנפשה שתגדל את הילד ?
    אנא עזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע מה לעשות

הוספת תגובה

• לעזוב אותה כדי שתגדל את הילד.

איל
    25/03/2009

אגב מבחינה הלכתית מדובר בממזר/ה לכל דבר ועניין.
    אבל, בגידה עם הגרוש מוכיחה, שהיו לה רגשות אליו עוד בזמן שהיא נישאה לך, והרגשות האלו לא יעלמו בעתיד, והם חזקים ממה שהיא מרגישה אליך.
    בנוסף, היא לא היססה לקיים יחסים לא מוגנים ולהכנס להיריון מגבר זר, ששזה חציית כל הקווים האדומים האפשריים, לו אני במקומך, הייתי נפרד ממנה אתמול, ומשאיר אותה עם הילד, רק תדאג לקבל יעוץ משפטי, שיפטור אותך מהחובה לדאוג לו כלכלית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע מה לעשות

תמי אורן
    25/03/2009

אורי שלום, מדובר כאן בנושא רגיש ומורכב מאוד אני חושבת שיהיה הכי נכון לפנות לייעוץ נישואין ע"מ להתחבט עם כל השאלות והתהיות. הנושאים רגישים כאמור וצריך לדון בכל נושא לגופו על כל השלכותיו.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן
    מטפלת זוגית 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעיף אותה מהחיים שלך

אנונימי
    26/03/2009

אם זה נכון אשתך שאפה להכנס להריון ולהתעבר עם הגנים של האקס שלה שלח אותה לקיביני מט. פעם מזדינת תמיד מזדיינת למה אתה צריך בעיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

.רחל
    31/03/2009

לאורי עם כל הכאב שבדבר אסור לך להמליץ לה על הפלה.העוול כבר נעשה.עזוב אותה אך אל תגרם לכך שתשנא אותך כל החיים בגלל שנאלצה להפיל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאישה

אורה
    14/04/2009

אני חושבת שאל תיתן לה להפיל,אבל אתה לא צריך לדאוג לילד שהוא פרי בגידתה,הרי הוא כמו תזכורת נצחית ומקוללת לבגידה....

הנח לה לחיות את חייה ואסוף כוחות לעזוב

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו