מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לתמי בהמשך למוות אםהודא30/03/2009
תמי שלום:
בהתחלה אני מאוד מודה לך שענית לשאלתי , ברצוני לשאול אותך משהו בהמשך לנושא מוות האם , אני יודעת שצריך להסביר לילדים שהאם כבר איננה והיא לא תחזור , אפילו קראתי בכתבה מסוימת שהילדים יכולים להשתתף בלוויה על מנת לוודא להם שכן האם נפטרה , אבל השאלה שלי היא: האם הם צריכים לראות את הגופה , או לא במיוחד כשאני מדברת על ילדת גן בת 5 , שהיתה בקשר חזק עם האם , זאת ועוד שבלוויה כמובן אצלנו הדרוזים היה מאוד בכי וצעקות והילדה אני חושבת שנכנסה למצב לחץ , מהמראה הזה , האם היא היתה צריכה להיות נוכחת ולראות את אמה , . כי אני קראתי פעם בכתבה אשר דיברתי עליה שהם לא צריכים לראות את הגופה.
כלומר להיות נוכחים אבל בלי לראות את גופתה. ברצוני לדעת מה היא דעתך , והאם היתה התנהגות נכונה או לא ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מות האם
תמי אורן30/03/2009הודא שלום,
אין מקום בשום פנים ואופן להראות לילדה בת 5 את גופת אמה כמו כן לגבי הלוויה הנה קטנה מידי להכיל את הרגשות העזים במצב הזה. צריך להגן עליה ולתת לה מקום של שקט כדי להתרגל לרעיון של אובדן האם.
ושוב כאמוריש להיות ערים לתגובות חריגות של הילדה ולתת עליהם את הדעת.
משתתפת בצערכם
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?