אישה נבגדת חסרת אונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אישה נבגדת חסרת אונים
    בשלי
    30/03/2009

יש לי 4 ילדים מזה זמן רב שחשדתי בבעלי שהוא בוגד בי. לפני שבוע גיליתי כי חשדותיי לצערי מוצדקים והוא מנהל רומן כבר מס' שנים עם אישה ממקום עבודתו. לאחר שסיפר לי על הדבר אמר שמעד וטעה והוא מצטער מאוד. בעייתי היא תגובתי- אני לרגע לא חשבתי על גירושין ויותר מכך אפילו ציינתי זאת בפניו שנצליח לשקם את נישואינו. יתרה מכך שלא כמו אישה נורמלית הרגשתי צורך לקיים איתו יחסי מין (ולא חד פעמי)ולחוש כל פעם מחדש רע עם המעשה . היום לאחר מס' ימים אני מרגישה סלחנית מדי וותרנית מדי ומתוסכלת מכך שאולי הוכחתי לבעלי שאפילו על הטעות החמורה מכולן אוכל להתגבר תמיד.השאלה היא למה הגבתי בצורה כזאת ומהרתי לקיים איתו יחסי מין ואיך עליי להתמודד עם השאלה האם אני עושה נכון או לא נכון?
    האם טיפול זוגי/פסיכולוגי יסייע לי במצב כזה? אני חשה חוסר אמון מוחלט כלפי בעלי למרות שאני מאוד אוהבת אותו . אשמח לשמוע דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אישה נבגדת חסרת אונים

הוספת תגובה

• אשה נבגדת חסרת אונים

תמי אורן
    30/03/2009

בשלי שלום,
    ראשית אין מקום לייסר את עצמך בוודאי שההכרה באמת נופלת, על אף החשד, כרעם ביום בהיר לוקח זמן לעכל את הבשורה והאוטומט להחזיר דברים לקדמותם ובין היתר לקיים יחסי מין. וכעת לעניין ההגדרה מעידה של בעלך אין לה שחר מס' שנים של רומן אינם מעידה. אני ממליצה כן לראות זאת כהזדמנות לבדוק את נישואיכם ולעשות בדק בית. יש מקום לבניית אמון מחדש ובעיקר להבין מה בדינמיקה הזוגית הוביל לבגידה.ובוודאי לא יהיה נכון לטמון את הראש בחול ולהגיד שלא היו דברים מעולם או לחילופין להגדיר מה שקרה כמעידה חד פעמית.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו