גם משקרת וגם בוגדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם משקרת וגם בוגדת
    חסוי
    30/03/2009

לי ולאישתי יש שתי ילדים בן 3 ובת שנה ביום בהיר היא החליטה שהיא לא אוהבת אותי היתי בטוח שזה דיכאון לידה מאוחר רצתה לצאת להיות עם עצמה ואחרי כמה גילויים כמו חשבון טלפון גיליתי שיש לה מאהב שהיא לא מודה בזה ואני יודע שהיא היתה אצלו לפחות פעמים אני מנסה להציל את הקשר שלנו בגלל הילדים היא פשוט אנטית אף אחד לא מדבר איתה פרצוף דכאוני ואנחנו כבר מגיעים לגירושים איך מונעים את הפגישה הבאה שלה איך מחזירים אותה אליי כי היא פועלת לפי הרגש ולא לפי ההגיון היא לא יודעת שאני יודע שהיא בוגדת פשוט שתפו לה את הראש הצילו תעזרו לי בבקשה מסכנים הילדים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גם משקרת וגם בוגדת

הוספת תגובה

• גם משקרת גם בוגדת

תמי אורן
    30/03/2009

חסוי שלום, נשמע מדבריך שאשתך כרגע אינה קשובה אני ממליצה בחום לא לקחת במצב הזה החלטות לגבי פירוק הנישואים. במידת היכולת ממליצה כרגע לא ללחוץ עליה ולדרוש תשובות תנסה להרפות ולראות מה קורה כי הלחץ עלול להוביל אותכם להחלטות לא נכונות. כמו כן, ממליצה שתציע לה לפני כל החלטה לפנות לייעוץ נישואין ע"מ להבין מה קרה, לאן פניכם.
    הכי חשוב בסערת רגשות לא נכון לקחת החלטות.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו