האם להתגרש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתגרש?
    אבי
    06/04/2009

גיליתי שאשתי בגדה בי לאחרונה. ולפני כמה חודשים היה זה מישהו אחר. לא יודע איך להגיב. יש לנו שני ילדים קטנים שאיני רוצה שיפגעו. היא מודה שעשתה זאת, וטוענת שאני' לא סיפקתי את צרכיה'.
    יש דרכים לפתור בעיות כאלה. אינה רוצה להתגרש. משתגע ומבולבל. אציין שאין לנו רכוש לחלוקה.
    במקרה של גירושין, אאלץ לשלם מזונות ולא אראה מספיק את הילדים. בסך הכל היא תרויח מהמצב.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להתגרש?

הוספת תגובה

• בגידה

דליה שוורץ
    06/04/2009

אבי שלום,
    מה לעשות זאת החלטה שלך אבל אתה צריך להבין את כל המשמעויות לפני שאתה מקבל החלטה.
    ראשית אתה צריך לקבל החלטה האם אתה מוכן לפרידה מאשתך בלי קשר לרכוש או ילדים אלא רק לגבי עצמך. אם התשובה היא כן אז כנראה שבאמת זה נגמר בינכם וההחלטה קלה יותר.
    אם התשובה היא שאתה עדיין לא מוכן להפרד ממנה אז אתה צריך לנסות להבין יחד איתה מה בדיוק היא צריכה ואיך היא רואה את הזוגיות שלכם. זה יתן לך תשובה למי היא בגדה בך, מה היה חסר לה ביחסים שלכם ואתה תדע אם אתה מסוגל לספק לה את מה שהיא צריכה ממך. יכול להיות שהבגידה שלה היתה מין סימן בשבילך לפתוח את הדברים בינכם ולהבין איך אפשר לנהל את הזוגיות שלכם בצורה טובה יותר ונכונה יותר של שני הצדדים כמובן.
    אתם מוזמנים לפנות אלי לקבלת עזרה בבניית התהליך שנכון לכם.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לבטוח?

אבי
    06/04/2009

דליה, תודה על תגובתך.
    ונניח שנחזור להיות ביחד. איך אני יכול לסלוח לה? איך אוכל לבטוח בה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה לא יכול.

איל
    06/04/2009

תעיף אותה לכל הרוחות.
    מי שבוגדת פעמיים לא ראויה לאימון ולאשראי נוסף.
    היא שרפה את כל היכולת להמשיך לחיות איתה.
    אתה צריך לעשות את חשבון הרווח והפסד שלך, לא שלה.
    לך כדאי להמשיך לחיות איתה? לדעתי לאף בן אדם בעולם לא מגיע לחיות איתה.
    אל תהיה ילד, ואל תחפש תירוצים.
    שיהיה לך ברור, אם תמשיך לחיות איתה, הבגידה השלישית והרביעית, זה רק עניין של זמן.
    היא תתרגם את הנכונות שלך להמשיך, כחולשה, ואלוהים ישמור מה יהיה.
    תבעט אותה מחייך.
    אתמול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה את מצבך ונמצאת בו בדיוק עכשיו

בשלי
    07/04/2009

אני כל כך מבינה את מצבך. גיליתי שבעלי ניהל רומן עם אישה מעבודתו. זה התחיל מהסחפות ונמשך כשנתיים לפי טענתו לא באופן עקבי אך, זה לא משנה. היו לי חשדות כבר הרבה זמן זה התחיל מחלומות ונמשך שמועות, רב שאמר לי ומכשפה. הוא סיפר לי אחרי שלחצתי שזה היה ונגמר אבל , גיליתי פתאום שזה נמשך. הוא כמובן מצטער מאוד, אני יודעת .יש לנו 4 ילדים קטנים. אני גם יודעת שהוא אוהב אותי מאוד אבל יש לי הרבה שאלות והדבר הכי נורא שקשה לי להאמין בו ולו אפילו בדברים הכי קטנים. אמרתי לו שאם הוא היה מספר לי הכל היה לי קל יותר אבל, גיליתי שקר אחרי שקר וזה קשה. להתגרש ?אני לא חושבת! לא כרגע. קודם כל הילדים. ודבר שני- בעלי אמר לי שלכל בן אדם מגיעה הזדמנות שנייה. אני מנסה. כבר שבועיים עברו. יש לי מדי פעם סרטים וזה קשה אני לא אשקר. אני אובדת עצות. מצד אחד רוצה לעשות הכל ומצד שני לא יודעת מה?תמי אורן הציעה לי טיפול זוגי. בעלי די סקפטי- הוא חושב שרק אנחנו נוכל לפתור את הבעיה ולא מטפל- הוא טוען שהוא לא מאמין בזה והוא בטח לא ידבר .אני בינתיים מחפשת מטפל זוגי בצפון -אני אעשה הכל....
    מקווה שקצת עזרתי ... בהזדהות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו