מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר כבודאבי09/04/2009
שלום וחג שמח
אני נשוי קרוב לשנתיים אני אוהב את אישתי אבל יש לי בעיה לגבי ההורים שלה שלדעתי לא עושים מספיק כבוד ויש סוג של צביעות בהתנהגות שלהם
אני מרגיש לא נוח עם המצב וזה גורם למתחים עם אישתי ולמריבות רבות כי היא מגינה עליהם
אני לא יודע מה לעשות חשבתי גם על גרושים אבל מפחד מזה קצת
וגם אישתי כרגע בהריון אז זה עוד בעיה שמטרידה היא רוצה להיות קרובה אליהם תמיד וגם שהצעתי לקנות דירה לא רחוק מהם אבל בעיר אחרת היא מסרבת בטענה של עזרה מצידם כאשר היא תלד
אשמח לכל עזרה בעניין כי אני אובד עיצות
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר כבוד
דליה שוורץ09/04/2009אבי שלום,
ההורים של אישתך לא עושים כבוד למי? אתה מדבר על גרושים בגלל ההורים של אישתך? אני מציעה שבשלב ראשון תנסה להבין למה באמת אתה חושב על גרושים, אולי יש סיבות נופסות פרט להורים שלה? יכול להיות שאתה מעדיף לתעל את הכעס שלך להורים שלה במקום לדבר האמיתי?
נסה לבבר את זה עם עצמך ולאחר שתבין למה אתה באמת חושב להתגרש תוכל להתחיל להתמודד עם הבעיה.
אשמח לסייע,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?