מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם להתגרש??מיכלי11/04/2009
אנינשואה בנישואין שניים . יש לי יל מנישואין ראשונים שגידלתי בשיתוף מלא עם אביו והוא בסדר ויש לי בת 5 ובן 3 מנישואין אלו. בעלי הוא נרקיסיסט [ כך ממש קלינית] ובלשון עממית לא ממש נורמאלי.כרגע אני בפרשת דרכים מאחר ואני מתלבטת אם להתגרש. בגלל שעשיתי זאת בעבר אני מודעת לתוצאות על הילדים [ אגב אני מדברת רק על הילדים , אני כבר אסתדר, מה גם שהיחסים ביננו ירודים]. מצד אחד הוא כאמור לא נורמאלי , עיקר הבעיה שהוא מתייחס בטירוף לילדה אבל דוחה את הילד [[שכבר פיתח הפרעת התפתחות על רקע ריגשי] .כמו כן הוא אלים מילולית מקלל , מתנהג באלימות [לא פיסית] ותמיד עצבים אמלנו בבית. ניסיתי להפריד כוחות אצלנו ההית שאני והוא לא נהייה בבית באותן שעות כך שלא יהיו קונפליקטים ,טיפול משפחתי...שום דבר לא עזר. ההתלבטות שלי האם הנזק שיגרם לילדי כתוצאה מהפירוד מאביהם יהיה גדול מהנזק שבהשארות המערכת כזו? הם קשורים אליו במיוחד הבת שהוא מגדל כנסיכה [ בצורה מופרעת לדעתי] . הבעיה היא כזו שאני גם לא יודעת איזה אבא הוא יהיה אחרי הגירושין. הוא בעצמו כבר גרוש פעם אחת והוא רואה את 2 ילדיו מנישואין קודמים פעם בשבוע בלבד [אם כי בקביעות ] ללא לינה . אני ממש מתלבטת היכן יגרם לילדי הכי מעט נזק. אני במצב שאני מוכנה לסבול אותו עד ישגדלו [ בעזרת השם] אבל לא רוצה בשום אופן לגרום להם לנזקים רק לא יודעת איפה הנזק גדול יותר, בפריהדה או בהשארות במערכת כזו?? והאם הם יכולים לגדול עם בעיות אישיות או שפיות כשאבא שלהם לא כ"כ נורמאלי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי להתגרש
ליאת11/04/2009מה שאת מתארת קשה מאד- לדעתי עדיף ללכת ולשלם אמנם את המחיר, אבל זה עדיף על המצב הנוכחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להתגרש?
דליה שוורץ12/04/2009מיכלי שלום,
את מתארת מצב לא פשוט שהתשובה עליו בפורום היא בעייתית מאוד מאחר ואת מתארת מצב קליני ומעורבים כאן ילדים. ראשית, אני מציעה לך לגשת לייעוץ משפחתי כדי לקבל החלטות. מעבר לזה כדאי שתשימי לב לדברים שאת כותבת: "הוא לא לגמרי נורמלי, נרקסיסיט, דוחה את הילד" ועוד.... כשאת עושה את השיקולים מה כדאי לעשות להתגרש או להשאר אני מציעה שתקחי בחשבון את כל הדברים שלכתבת ותוכלי לקבל החלטה.
בהצלחה,
דליה שוורץ
יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכלי קשה לתת תשובה לנ''ל
אנונימי12/04/2009מה שכתבת הוא מנקודת ראותך. בכל הפרשה המעציבה הזאת גם בעלך יש לו נקודת השקפה בפורום קשה לשפוט. לי נראה ששניכם טיפוסים שהזוגיות בעבר ובהווה לא צלחה לשניכם וכך זה נראה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?