אובדת עצות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות...
    ליאת
    13/04/2009

לפני 5 חודשים איזה מישהי בא ואמרה לי שהיא הייתה עם חבר שלי שלי במשך 4 חודשים הוא מצידו אמר שזה לא נכון וכל מה שהיא אומרת מעולם לא היה...
    עכשיו אחרי 5 חודשים הוא סיפר לי שכן היה איתה וכל מה שהיא סיפרה לי היה נכון, במשך הזמן שעבר לא שכחתי את הסיפור אבל ניסיתי להתעלם ולהמשיך הלאה ולנסות לסדר את הקשר.
    היום אני לא יודעת מה לעשות, מצד אחד אני מאוהבת בו ורוצה להיות איתו מצד שני אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו או שונאת אותו. כל פעם שהוא מדבר איתי או עושה משהו אני נזכרת בבחורה שהוא היה איתה ומה שהוא עשה איתה (היא טרחה לבוא עד אלי כדי לספר לי כל מה שהיה בינהם). אני יודעת שאם אני מחליטה להישאר אני צריכה להשלים עם המצב אבל אני לא מסוגלת לקום וללכת
    והמצב רוח שלי רק הולך ויורד. ואני לא מצליחה להשלים עם המצב.
    איך אני ידע מה להחליט אם אני לא יודעת אם אני אוהבת או שונאת? ויותר מזה אני רוצה להישאר איתו אבל גם בזה אני לא בטוחה ולא יודעת מה לעשות אני פשוט עובדת עצות....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות...

הוספת תגובה

• מבולבלת

דליה שוורץ
    14/04/2009

ליאת שלום,
    את נמצאת במצב שבו את מאוד אוהבת אך גם כועסת ואת לא ממש מצליחה לתעל את האהבה הזאת למקום הנכון מאחר ואת כל הזמן מזכירה לעצמך את מה שיה עם הבחורה הקודמת.
    לא לגמרי ברור אם הוא היה איתה בזמן שהייתם יחד או לפני שהייתם יחד. בכל מקרה אם זה היה לפני שהייתם יחד אז שימי את זה מאחורייך ותמשיכי הלאה - אין מה להתעסק עם דברים שלא קשורים אלייך. אם זה היה בזמן שהייתם יחד אז את צריכה לקבל החלטה אחד מאוד ברורה, האם את מספיק רוצה אותו ומוכנה לקבל אותו או שלא תיהיה מסוגלת לסלוח על זה. אם החלטת שאת לא יכולה לסלוח (את כרגע מתארת שאת במצב כזה) אז ותרי עליו ותמשיכי הלאה. אם את מוכנה להמשיך להיות איתו למרות הכל את תיהיי מוכרכה להפסיק להתעסק עם מה שהיה. לא תוכלי גם לקבל אותו חזרה וגם כל הזמן להיות עסוקה עם זה. הבחירה היא להיות איתו אז להסתכל קדימה ולהפסיק להתעסק בעבר ואם את לא יכולה להפסיק אז ותרי על מערכת היחסים הזאת שעושה לך רע.

זה תלוי רק בך.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות-תגובה

אורטל
    25/04/2009

קודם כל ברצוני להביע את הזדהותי איתך , אני עברתי את כל מה שאת עוברת עכשיו,ועדיין עוברת. ותקחי בחשבון שזה לא יעבור מהר וזה לא יגמר מהר וכן את יכולה לסלוח אבל לשכוח זה כבר סיפור אחר.
    קודם כל הוא שיקר לך . את פגועה ונבגדת וזה מובן. כועסת ועצובה . את צריכה לשבת עם עצמך ולנסות להבין אם את יכולה להמשיך איתו הלאה או אם את צריכה זמן ומרחב כדיי להחליט ולהבין. וזה לא פשוט לקום וללכת אני יודעת כי אני גם כן שם.העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה שתבררי ותשמעי את הכל למה זה קרה איך ומה היה לו חסר גם אם זה כואב וזה יכאב . תנסי להביא את עצמך ואותו למצב שאת משוחחים על מה שאתם רוצים אחד מהשני אם בכלל . ואם את לא יכולה אז פשוט תקומי ותראי איך את מרגישה בלעדיו. והכי חשוב תדאגי שהוא יבין מה את מרגישה ,חושבת,ועד כמה זה כואב לך, וכי אם החלטתם להמשיך הלאה את תצטרכי את התמיכה שלו בכל שלב.
    אני במקרה שלי, הוא סיפר לי את הכל , כאב איתי בכל רגע, היה בשבילי בכל שנייה, גם אם הייתי מתקשרת אליו באמצע העבודה הוא היה מייד חוזר כדי להיות איתי , ואנחנו עדיין מנסים להתגבר על זה , עברה קצתיותר מחצי שנה מאז וזה עדיין שם לא כמו בהתחלה וכן סלחתי אבל לשכוח יקירתי זה לא פשוט בכלל , אני עדיין בוכה מדיי פעם בלילות מעירה אותו או פתאום נזכרת ובוכה על כתפו, אני עדיין לא יכולה לסמוך עליו כמו פעם בעיניים עצומות , וכל מריבה קטנה מתעצמת לנוכח המקרה הזה, וכל יום הוא קרב בתקווה שהמלחמה תגמר. אני שולחת לך חיבוק חם ומקווה שעזרתי אפילו קצת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות

תמי אורן
    25/04/2009

ליאת שלום,
    במצב בו את נמצאת מתעוררים רגשות הנעים בין אהבה לשנאה לכן אני ממליצה לא לקחת החלטות במצב זה. מה שכן ממליצה לשתף את חברך בתחושות , בהתלבטויות, בפגיעה באמון ע"מ לעבד יחדיו את המצב וכן ע"מ לבנות מחדש את האמון. במידה ומסיבותיו לא יבין וירצה לעבור הלאה ולראות גם אותך מרפה מהנושא מה שבד"כ לא פשוט אם לא מעבדים אותו נכון אני ממליצה בחום כדי שהנושא לא יהפוך לרועץ שקט ביחסים ביניכם לפנות לייעוץ זוגי כדי שגורם שלישי ידבר באופן נייטרלי את קולו של כ"א מכם.לידיעה גם זוגות טרם נישואיהם פונים לייעוץ ויוצאים מהם נשכרים.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורטל

ליאת
    02/05/2009

אני שמחה לדעת שאפשר לסלוח על בגידה
    למרות שזה ממש קשה ואני לא מצליחה לסלוח ולשכוח את מה שהיה...
    האמת שדיברנו על זה והוא אמר שלא היה חסר לו כלום, הוא פשוט עשה את זה בגלל האדרנלין (הוא ממש חיכה ורצה שאני יתפוס אותו על חם כשהוא נמצא איתה) אבל הבעיה היא שכל הסיפור בינהם נמשך 4 חודשים וכשהיא באה וסיפרה לי אז "קיבלתי סטירה" כמו שבחיים לא קיבלתי והוא מבחינתו טען שזה שקר,ידעתי שמה שהיא אמרה נכון אבל ניסיתי לתת לקשר ולו עוד הזדמנות,התעלמתי מההגיון שלי ומהרצון לקום וללכת, והקשר התחיל לזרום. אבל אחרי שעברו 5 חודשים מאז שהיא סיפרה לי הוא סיפר לי מה שהיה ובעצם אמר שכל מה שהיא סיפרה היה נכון , וזה שהוא הודה בכל אחרי 5 חודשים אחרי שכבר השלמתי עם המצב הוא שבר אותי שוב, הוא פשוט ריסק אותי!
    וכששאלתי אותו למה עכשיו? למה אחרי 5 חודשים? אז הוא אמר שאם היה מודה בכל באותו זמן הייתי נפרדת ממנו .
    בפעם הראשונה חטפתי סטירה בגללו ובפעם השניה חטפתי סטירה ממנו...
    איך מתגברים על הרגשות האלו? איך אני יכולה להתגבר על השנאה הכעס והתסכול שיש בי על הבגידה? איך מחזירים את האמון במצב כזה?
    מי יכול להבטיח לי שהוא לא יחפש אדרנלין שוב? שהוא לא יפגע בי שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו