גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין
    אלה
    13/04/2009

אני נשואה מזה כשנתיים +ילד קטן. בעלי מאד פגע בי לפני מספר חודשים ומאז טען שרוצה לחזור אבל רק המשיך לפגוע בי מהרבה בחינות והמצב הלך והידרדר.. הפגיעות היו גם בילד כי כמעט לא ראה אותו ועכשיו הוא החל בגירושין וטוען שרוצה לגדל את הילד. בנוסף הוא עדיין טוען שהכל בגללי. האם יתכן שהוא לא מודע למעשיו? או שהוא סתם רוצה שארגיש אשמה?וגם - אם הוא רוצה לחזור למה החל את התהליך הזה ועוד עם עו"ד? שאלה נוספת - האם יהיה עדיף להתגרש מבחינתי ומבחינת הילד?באילו תנאים הוא יכול לקבל אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• האם להתגרש

דליה שוורץ
    14/04/2009

אלה שלום,
    לשאלותייך הספציפיות תוכלי לקבל תשובות רק אם תשבי ותדברי איתו ותנסי להבין האם הוא מדוע למה שעשה או לא, ואם הוא רוצה להשאר או להתגרש. אים זפק שהמצב מבלבל, מצד אחד רוצה אומר שרוצה להשאר ומצד שני לוקח עו"ד. לא נתת פרטים על מה שהיה בינכם ואיך את הגבתלדברים אבל חשוב להבין שאת הפתרונות לשאלות האלה ניתן לקבל אך ורק בשיחה בינכם בו כל צד יוכל להסביר ממה נפגע וכמה נפגע כל צד יוכל להסביר מה דרוש לו במערכת הזוגית מה הוא צריך ומה רוצה לקבל מבן הזוג.
    לגבי השאלה האם כדאי להתגרש, אין אפשרות לתת תשובה אחת לשאלה הזו, יש לבחון את כל הסיבות לפרידה ולבחון את ההשלכות שתיהיה לפרידה על כל אחד מכם אך יש לבחון גם את ההשלכות של להשאר יחד ורק אז לקבל החלטה.
    נסו לפנות לייעוץ זוגי כדי לקבל הכוונה כיצד להגיע להחלטות האלה.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עצובה

אלה
    17/04/2009

תודה רבה על תשובתך...
    הבעיה היא שכאשר אני מדברת איתו הוא כל הזמן "עובד" עליי. הוא טוען שאוהב אותי אבל לא יודע איך להסתדר איתי (כאילו שזה ככ קשה...) ואומר בואי נטייל יחד .. ובמקביל עושה פעולות נוראיות נגדי, כמו לומר שאני לא מטפלת בילד טוב וכל מיני שטויות שממש מפחידות אותי. אומר שהגירושין זה בגללי אבל ממשיך וממש נלחם בי כאילו שאני האויב. האם זה יתכן ? או שבאמת כל הדיבורים שלו הם שטויות או שאני פשוט לא מבינה. לפי המעשים - זה בטוח גירושין .. מה את חושבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו