מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות...ענת14/04/2009
שלום,
אני נשואה עוד מעט 3 שנים ולנו ילדה בת 2.
לפני כשנה היה סכסוך מאוד גדול בין הוריי לבעלי וההורים שלו בקיצור הוא מבחינתו מחק אותם מחייו. כל אירוע, חג, יום הולדת וכו' אני הולכת לבד עם הילדה, זה נורא מציק לי , לא עושה לי טוב, כואב לי לראות את כולם עם הבעלים שלהם והילדים עם אמא ואבא ורק שלי בלי האבא שלה.
לפני כמה ימים בן דוד שלי הזמין את אחי ואחותי לארוחת ערב וגם אותנו הזמין...בעלי סירב לגמרי אפילו לא מוכן ללכת לשעה , לכבד את הזמנתו של בן דודי . בקיצור אני מרגישה ממש אומללה , אני הולכת איתו לכל מקום שרק יבקש. מה את מציעה לי לעשות? נמאס לי כבר מהמצב הזה, אף אחד מהמשפחה שלי לא נכנס לבית שלנו ,רק ההוןרים שלו באים והבני דודים שלו...אם הוא ישמע שמשהו מהמשפחה שלי היו הוא עושה סקנדל.
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריבה עם ההורים
דליה שוורץ14/04/2009שלום ענת,
אני לא יודעת מה הסיבה למריבה שהיתה בינו לבין הורייך ומדוע הוא נפגע כ"כ שאינו מוכן להגיע לשום אירוע משפחתי. העניין הוא שאת הסובלת העיקרית מכך וזה יוצר מצב בו את לא יכולה לארח את הורייך ובני משפתך. כדאי לתפתחי את הנושא לשיחה איתו לא ברגע של כעס ו בזמן שיש מפגש על הפרק. נסי להסביר לו עד כמה זה מקשה עלייך, בררי איתו מה צריך לעשות כדי שיוכל לסלוח להורייך על מה שהיה. הסבירי לו כמה המצב לא בריא גם עבור הילדה שלכם שגדלה בבית שיש בו מצב של ברוגז בין חלקי המפשחה. יכולות להיות סיבות רבות לכעס שלו שאיני יודעת אותן כרגע כמו למשל כעס עלייך שלא היית לצידו בעת הויכוח ועוד אפשרויות רבות ולדעתי כדאי לנסות להבין את הסיבות האלה כדי שאפשר יהיה להתקדם.
אסמח לסייע,
דליה שוורץ -יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?