מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב שלא עוזבאמלה15/04/2009
חלפו כמעט שנתיים מהיום שהתגרשנו, הכעס והכאב לא מרפים יחד עם הקושי היומיומי מבחינה כלכלית, מקצועית, חברתית בשל משמורת מלאה שלי על הבנות שלנו.
הוא עבר לגור עם בחורה רווקה והחיים שלו מתנהלים על פי הדרישות שלה. כואב לי לראות איך השתנה סדר העדיפות שלו כלפי הבנות (מה שבעצם היה גם בזמן הנישואים אך לא שמתי לב לכך כי טען שהוא ב"עבודה"). למרות שאני מבינה שאין באפשרותי לדרוש ממנו לבלות איתן מעבר למה שהוא רוצה או מסוגל ..אני ממשיכה להילחם גם על זה. מה ניתן לעשות כדי לגרום לו להבין שהן צריכות ורוצות גם את אבא? ואיך אוכל לשחרר את הכאב שלא עוזב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדה כואבת
דליה שוורץ15/04/2009אמלה שלום,
כמו שכבר נאמר כאן בפורום פעמים רבות, פרידה היא סוג של אובדן והכאב על אובדן הוא קשה. תהליך ההתאוששות לוקח זמן ואצל כל אחד זה קורה בקצב אחר, אבל, בנוסף לזמן צריך גם לרצות שהכאב יחלוף וצריך לרצות לשחרר את מי שהיה והלך. את מנהלת מאבקים כדי שהאבא של הבנות שלך יבלה איתן אבל את לא מסתכלת על זה שהוא כנראה לא ממש רוצה את זה ולכן המאבק שלך יכשל. במקום להשקיע בזה את האנרגיות שלך תשקיעי את הזמן בבנות שלך בבילוי משותף לכן, בצפיה משותפת בסרט או במשחק שאתן יכולות להנות ממנו. דברי איתן על מה שקשה להן והסבירי שאתן יחד מהוות את הכח שלכן. את צריכה להבין שהן זקוקות לאבא שרוצה להיות איתן ולא לאבא שמחייבים אותו להיות איתן.
בנוגע לכאב שלך, אם תתרכזי במה שאת יכולה לעשות לעצמך ולמען הבנות את תחשבי עליו פחות והכאב ילך ויפחת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)