נשבר לי הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשבר לי הלב
    שבור לב
    19/04/2009

פגשתי בחורה בטיול בחו"ל לפני 5 חודשים, באותה תקופה שהכרתי אותה היא בדיוק התחילה ת'טיול והייתה בסוג של "קשר" עם בחור שהיא יצאה איתו בארץ. היא טיילה עם עוד 2 חברות שהיא לא ממש הסתדרה איתם ולכן הצעתי לה להצטרף אליי לתקופה הקרובה ומקסימום אח"כ היא תחזור לטייל איתם. מפה לשם טיילנו חודש ביחד בטראקים, ומאוד התקרבנו אחד לשני אבל עצרתי את עצמי כי ידעתי שהיא בקשר עם מישהו וזה לא מתאים למרות שהייתה קירבה ואפילו טיפה מגעים וגישושים. יומיים אחרי שחזרנו מהטראק האחרון היא החליטה לסיים את הקשר עם אותו בחור מהארץ. יומיים אחרי זה אזרתי אומץ ונישקתי אותה ואת החודש וחצי הבא טיילנו כזוג, הכול ואז אני חזרתי לארץ והיא המשיכה לטייל עוד חודשיים עם חברה שלה...
    שמרנו על קשר כול התקופה ודיברנו לפחות פעם ביומיים ונשארנו "ביחד".
    היא חזרה לארץ לפני שלושה שבועות ובשבועיים הראשונים בילינו די הרבה ביחד (למרות שאני ירושלמי והיא מהצפון), היא נשארה אצלי אני אצלה וכו'
    בפעם השנייה שהיא באה אלי זה הייה לפני שבוע זה קרה.
    בכמה ימים שלפני הרגשתי שהיא קצת קרה אליי וכאילו פתאום לא אכפת לה, אז בזמן שהיא הייתה אצלי בבית ניצלתי את ההזדמנות "לדובב" אותה. היא אמרה לי שהיא זוכרת שבחודש הראשון שלא היינו ביחד ממש התגעגענו אחד לשני ואז בחודש השני היא הרגישה פחות "וגם אתה נכון?” היא אמרה לי, לא עניתי. היא אמרה שעכשיו כשכשאנחנו לא ביחד פיזית אז היא לא מתגעגעת, למשל אם לא נדבר כול היום אז היא לא תרגיש שזה חסר לה. ואז היא אמרה שכשהיא איתי אז כיף לה והיא נהנת אבל שאנחנו לא ביחד אז היא לא מרגישה את החוסר.שאלית אותה ממתי היא מרגישה ככה והיא אמרה שכמה ימים... היא גם אמרה שהיא מרגישה שלי אכפת ממנה יותר משלה אכפת ממני...
    ניסתי להבין מאיפה זה בא ואמרתי לה שתיתן לזה כמה ימים ואולי זה ישתנה..יירדנו לאכול ארוחת בוקר כאילו הכול כרגיל וכשעלינו למעלה הייה לי קשה אבל בסופו של דבר החלטתי ואמרתי לה שאם כך היא מרגישה אני לא רוצה להיות איתה ואם היא תשנה את דעתה היא יודעת איפה למצוא אותי ושלחתי אותה הבייתה.

אחרי יום היא שלחה לי הודעה בפייסבוק שהיא צריכה זמן ומרחק לחשוב ולהחליט מה היא מרגישה ושהיא מקווה שאני ארצה שנהיה ביחד כשהיא תחליט...ושהיא לה עושה את זה כדי לשגע אותי אלא רק כדי להיות אמיתית איתי ועם עצמה ושהמצב הזה קשה לה...
    עניתי לה: Do your thing gorgeous
    היום היא התקשרה ואמרה שקשה לה להגיד לי מה שהיא רוצה בלי לבכות והיא ביקשה לכתוב לי את זה במייל אמרתי לה שבסדר והיא ביקשה שאני אקרא ושאתקשר אח"כ, ואז אמרתי לה שאני אקרא ונראה...אחרי דקה התחרטתי והתקשרתי אליה, אמרתי לה שלא תשלח לי ת'מייל ושאם היא רוצה להגיד לי משהו ששיהייה לה אומץ להגיד לי אותו בפנים (או בטלפון) ...היא אמרה שהיא לא רצתה להגיד לי בטלפון כי היא ידעה שהיא תבכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשבר לי הלב

הוספת תגובה

• המשך

שבור לב
    19/04/2009

היא הקריאה לי את מה שהיא כתבה, בכתה תו"כ, שהיא אמרה שאני מדהים ושעם אף אחד לא הייה לה את מה שהייה לי איתי, היא אמרה שהיא מודה לי על כול מהשעשיתי בשבילה ועל העזרה בטיול ובכלל ועל זה שתמכתי בה, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר...בקיצור די הבנתי שמה היא אומרת אבל לא אומרת זה שזה נגמר..שאלתי אותה "מה השתנה מלפני כמה ימים? החלטת? אמרת לי שאת מבולבלת וצריכה זמן לחשוב, אז חשבת והחלטת שלא או שלא חשבת מספיק?” היא אמרה שהיא מבולבלת והיא לא רוצה לשגע אותי ולהכאיב לי ולכן היא החליטה ככה והתקשרה להגיד לי. אמרתי לה שהיא מכאיבה לי שהיא עושה את זה שהיא לא סגורה על עצמה שהיא מחליטה ככה היא לא ענתה. היא אמרה שהיא רוצה שנישאר בקשר ושנדבר ושהיא תתיעץ ותעזר בי (לימודים וכאלה)-אמרתי לה שזה לא מתאים לי. היא אמרה שמתארגנים כול הח'ברה שטיילנו איתם בחו”ל לטייל בארץ ושאלה אם אני אבוא, אמרתי שאולי אבל בטון של "אני לא אבוא" .. היא גם שאלה למה אני לא אומר כלום א מה אני מרגיש לא זוכר בדיוק אבל אמרתי לה שהיא יודעת מה אני מרגיש ושמה שהיא עושה מכאיב לי.
    נראה לי שחשוב להגיד שאני הייתי הראשון שלה.
    אם היא היא לא מתגעגת אז למה היא בכתה? למה זה קשה לה אם היא לא מרגישה כלום?
    אני מרגיש שבזה שאמרתי לה שאם כך היא מרגישה אני לא רוצה להיות איתה (או במילים אחרות שאם היא מבולבלת אז לא איתי) אמרתי לה שלא תשגע אותי ולכן אחרי כמה ימים היא הרגישה לחץ להחליט ומכיוון שכלום עדיין לא השתנה אז כמו שהיא אמרה "כדי לא לשגע אותי" היא החליטה שזהו...
    אני אבוד, מיואש, מבולבל ומאוהב מעל הגג...
    מה אני עושה? יש דרך להחזיר אותה?
    הציעו לי שני דברים שונים: או לתת לזמן לעשות את שלו והיא תחזור כשהיא תבין מה היא הפסידה-הימור לא קטן מבחינתי
    או להילחם עלייה בכול הכוח, להגיד לה כמה אני אוהב אותה (למרות שהיא יודעת) כמה אני לא יכול בלעדיה ושאני לא מוכן לקבל לא כתשובה ולא מוכן לוותר...
    עזרה אני אבוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב שבור

דליה שוורץ
    19/04/2009

שבור לב יקר,
    אני חשובת שהאינטואיציה שלך הובילה אותך לתגובה הנכונה, הבהרת לה שהיא חשובה לך ושהיא מכאיבה לך והעברת את הכדור לידיים שלה. היא תצטרך להחליט בעצמה אם היא רוצה להיות איתך או לא. היא כנראה מבולבלת ולא לגמרי יודעת מה היא רוצה ולכן בודקת את האופציות שרק תשאר ידיד ותצטרף לטיולים וכו'. אתה מצדך צריך לדבוק במה שאתה רוצה ואם רצונך הוא להיות בקשר זוגי זה מה שאתה צריך להגיד ולהסביר ומכאן ההחלטה שלה.
    אני מבינה את שברון הלב אך עליך לתת לה לקבל את ההחלטה שלה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו