התחלה מחדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלה מחדש
    מיקה
    22/04/2009

כפי שכתבתי כאן בעבר, נפרדתי מבעלי לפני חודש וחצי (הוא עזב את הבית).
    אני מנסה להפיק את המיטב מפרידה זו ולצמוח מחדש. אני בודקת ומחפשת מי אני באמת ומנסה למצוא את מקומי. אני רוצה להכיר חברים חדשים ולא יודעת איך לעשות זאת. אני בת 37, יש לי חברת ילדות אחת, הורים תומכים ואחות קרובה. אבל אני רוצה למצוא חברות לבלות איתן. האם תוכלו להציע לי איך לעשות זאת?
    כמו כן, בעלי, שעזב כאמור את בית, מגיע הרבה. הוא נמצא בבית בימים שהוא עם הילדים וגם מאריך את שהותו בבית כשהוא בא להוציא את הכלב בבוקר. הוא שולח מבטים, נחמד, דואג ומתחשב. שאלתי אותו אם הוא רוצה לחזור הביתה והוא אמר שלא.
    איך להבין את כל הביקורים שלו? הטלפונים שלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלה מחדש

הוספת תגובה

• התחלה מחדש

תמי אורן
    22/04/2009

מיקה שלום,
    אני ממליצה לך לפנות למחלקת הרווחה או לתחנה לייעוץ נישואין במקום מגורייך ולברר אם יש קבוצות תמיכה לנשים גרושות . כמו כן יש אתרי היכרות באינטרנט לא בהכרח רק למציאת בן זוג אלא גם חברות .ולגבי בעלך תבחני עם עצמך איך את מרגישה עם נוכחותו בבית האם היא פותחת לך פתח לחזרה ולפנטזיות שמתבררות כאמור כשגויות מה שבוודאי מפגיש אותך שוב עם הכאב. במידה וגם את נהנית מהיחס המתחשב אז כרגע אין מה לעשות יתכן שהוא צריך את הזמן ובמידה ויש ביכולתך הרגשית לתת לו את הזמן אז כך יהיה. הכי חשוב שתלכי עם האמת הפנימית שלך כדי שתצליחי להתמודד עם כל החלטה.
    מדברייך לא הבנתי האם עברתם איזה שהוא תהליך של פרידה. האם פניתם לגורם מקצועי כלשהו מאחר ואני ממליצה מאוד.
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו