בבקשה עצה דחופה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עצה דחופה!!!
    נבגדת
    22/04/2009

אני אשה נשואה לגבר שעד אתמול חשבתי שהוא שונה.
    יש לנו שני ילדים ואני בהריון בחודש השני. אתמול גיליתי ( בפירוט שיחות)כי במשך שנה לפחות בעלי מקיים שיחות סקס עם בחורות שונות (בטלפון) וכן במשך 6 חודשים עם מישהי ספציפית!!
    הוא אינו מוכן לספר את שמה או פרטים כלשהם אחרים, הוא טוען שאף פעם לא נפגש עם אף אחת אבל " משום מה" אני לא מאמינה לו!
    הוא התנצל , טען שעשה טעות ופשוט ציפה שאני אסלח כאילו כלום לא קרה וכשהו ראה שאני עוד בסערת רגשות הוא החליט שאין סיבה שאני לא יאמין לו ועזב את הבית, המצב הכלכלי שלנו לא הכי טוב ואין לי עזרה כלשהי מהמשפחה אני בדילמה קשה האם לעשות הפלה!
    אני רוצה לציין שההריון הזה בא אחרי שנה של צפייה
    אני שבורה, פגועה ולא יודעת מה לעשות......אני כרגע לא חושבת שאי פעם אני יוכל לחזור אליו ולהאמין בו, נורא קשה לי להאמין באנשים ועד שבניתי את האמון שלי איתו זה נגמר כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עצה דחופה!!!

הוספת תגובה

• לנבגדת

.רחל
    23/04/2009

אני אישית חושבת שהתינוק בבטנך איננו אשם.חשוב שתתני לו חיים.הוא יביא אתו את המזל שלו.עפ אביו או בלעדיו.מאחלת לך להיות חזקה ולהתרכז בחיים הפועמים בך ומבטיחים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה דחופה

תמי אורן
    23/04/2009

נבגדת שלום,
    ראשית המנעי מלקיחת החלטות בסערת רגשות. אני ממליצה בחום לגייס אותו בכל דרך אפשרית לייעוץ זוגי על מנת להשמיע באוזני גורם שלישי את פגיעתך והתלבטוייך כדי שיוכל להסביר את מצבך באופן נייטרלי לבעלך. כמו כן זו תיהיה בעבורכם הזדמנות להבין מדוע בעלך זקוק לשיחות הללו ומה "תפקידם" במערכת הזוגית שלכם או לחילופין ברמה האישיותית שלו.חשוב שתדעי שלוקח זמן לבנות אמון מחדש אבל עדיין זה לא בלתי אפשרי.
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגית 05455510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו