מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטישהרונית25/04/2009
היי,
ראיתי תגובות של כאלה שבאו ממקום של לשפוט ולא לסייע. מי שיש בכוונתה/כוונתו לשפוט אשמח אם יתעלמו ויתנו לאנשי המקצוע לסייע במצוקתי.
אני נשואה 12 שנים. לפני 8 שנים הכרתי במקום העבודה בחור, והתפתח בינינו רומן שנמשך מעל 5 שנים. אחרי 5 שנים, נגמר, לא ביוזמתי, הלב נקרע משך 3 שנים.
לפני שלושה חודשים הוא חזר לחיי, אמר שהתגעגע, אוהב, מבטיח שלא יפגע שוב וכו' וכו'...לפני שחזרנו נכנסתי להריון, וזה לא הפריע הפעם כמו שלא הפריע בפעמים הקודמות. החודש הראשון היה מעולה, בחודשיים הבאים שמתי לב שזה לא זה. הוא התחמק ממפגשים, אמר שהוא אוהב מאוד, מתגעגע וכל מה שנעים לשמוע, אך לא הביא זאת לידי ביטוי. לפני שבוע הפסיק לענות לטלפונים, מיילים, התעלמות טוטאלית.
אני רואה אותו מדי יום, ואני נקרעת.הראש אומר שדי, מספיק, להמשיך הלאה, אבל הלב לא נותן. ואני מודאגת מאוד מאיך הדיכאון משפיע על ההריון.
בבקשה, עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטישה
תמי אורן26/04/2009רונית שלום,
ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ להבין את הצורך שלך לנהל בו זמנית מערכת יחסים מחוץ לנישואין. יתכן שזו דרכך לא לראות את הקשיים בזוגיות שלך ולהתעסק בבעיות בבעיות בזוגיות של הרומן.כמו כן אם את בדיכאון בשל המצב בוודאי ובוודאי חשוב שתפני לטיפול חבל שתהיי לבד עם הקשיים. טיפול יאפשר לך לראות את הדברים בבהירות ובוודאי ללא שיפוטיות של הצד המטפל.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה למצוא חבר חדש.
איל26/04/2009הדרך להתגבר על אהבה נכזבת זה למצוא אהבה חדשה.
החבר הקודם כבר מאס בך וברומן, אין טעם לבנות עליו, הוא רק מנצל אותך ואת הרגש שלך, עדיף לך למצוא חבר אחר שיחזיר לך אהבה וסקס מעולה, יש מספיק גברים שם שיכולים להתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך מוכר...
טלי26/04/2009המצב שאת מתארת מאד מוכר לי. הכאב הוא בלתי נסבל. לי תמיד אמרו שהזמן מרפא אבל הזמן עובר ואין שום ריפוי. גם אני כמוך, ממשיכה לראות את האדון בהזדמנויות שונות וזה רק עוד יותר כואב. כאב הנטישה ותחושת האובדן. אני מקווה שלאט לאט הכאב שלך ידהה ותוכלי להתפנות לבעלך לילדים ולילד שבדרך. לדעתי אין כל כך קיצורי דרך - צריך לעבור את העצב הזה כדי לצאת ממנו בסוף. לי עזר לנסות לגייס קצת כעס על האיש. לא על זה שעזב אלא על ההתעלמות המשפילה מטלפונים, מיילים וכ"ו. למה צריך להיות גם מגעיל נוסף לכאב הנטישה? אני מאחלת לך שיעבור כמה שיותר מהר ותשתחררי ממנו בסוף! מה שלי עוזר זה להתמקד בילדים ובבעל המקסימים ולנסות ממש להיות איתם גם בלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?