מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאהבותליאור26/04/2009
אני צריכה עזרה..הכוונה...
אני אדם מאוד רציונלי ושכלתני עם בעלי כמעט 10 שנים נשואים 6 שנים+ ילדה
בעלי מקסים ולא הייתי יכולה לדמיין בחיים כי אדלק ואתאהב במישהו אחר , המצב כרגע שללא שליטה הגיונית התאהבתי במישהו אחר , לא קרה בינינו כלום כלום כלום ומבחינתי גם לא יקרה.. אני אוהבת את בעלי ולא מסוגלת לחשוב על לפגוע בו או ביחסינו אך אני לא מבינה איך פתאום מישהו אחר הצליח לחדור לליבי וכעת עולמי הזדעזע, כולל כל מה שחשבתי על עצמי, יחסי עם בעלי טובים יש פה ושם אי הסכמות ומאז הולדת הילדה חלה ירידה בתדירות יחסי המין שלנו ושינוי ביחסים אך אנחנו עדיין חברים בינינו ואני אוהבת אותו אבל אני כואבת שדבר כזה יכול היה לקרות לי ןהאמון שלי בעצמי נפגע אני במצב קשה וכואבת את הנסיבות ולא יודעת למה זה קרה לי ומנסה להבין איך זה התאפשר שהלב שלי יפתח למישהו אחר? אני לא מצליחה לשים את האצבע על מה הביא לזה? טוב לי עם בעלי ואני אוהבת אותו ורוצה שהכל יחזור להיות כמו שהיה ללא ההתאהבות המיותרת הזו ,
אני לא יכולה לשתף אותו בעניין זה במה שעובר עליי כי קשה לי להסתכל לעצמי בעיניים ,איך אני יכולה לעזור לעצמי וכך לנו כדי שאתמודד עם העניין שלא יחזור על עצמו שוב
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשתמשי בהתאהבות כדי למנף את
איל26/04/2009הנישואים.
כולנו בני אדם, וכל עוד הרומן נשמר כסוג של פנטזיה בראש, זה יכול רק לשדרג את הנישואים שלך.
לכל אחד מותר שיהיו מגירות אישיות ופרטיות, ואם ההתאבות גורמת לך לריגוש, אבל לא גורמת לך לפעולות חסרות אחריות, אז במקום להבהל והכנס להיסטריה, תשתמשי בדימיון כדי להכניס יותר תשוקה וסערה לזוגיות שלך, בעלך אפילו עשוי להינות מכך וגם את כמובן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאהבות
תמי אורן26/04/2009אילונה שלום,
נראה מדברייך שמאז הולדת הבת השתנו היחסים יש ירידה ביחסי מין. ונראה שבשל החברות הקרובה והאהבה לא התייחסתם לנושא של הירידה בתשוקה. לכן לא פלא שפתאום גילית באמצעות משהו אחר את הרגשות האלה . חברות ביחסים זוגיים אינה מספיקה איפה האינטימיות התשוקה? אני ממליצה לך לנסות לדבר ע"כ עם בעלך ע"מ לנסות להבין מה צינן את היחסים במידה ולא תצליחו לבד אני ממליצה לפנות לטיפול זוגי. אני חושבת שמה שקרה לך מהווה קריאה להתעורר בחרתם להרדים את הבעיה ביניכם.בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך מאוד
חן26/04/2009גם לי זה קרה לפני שנה...בפעם הראשונה התאהבתי במישהו אחר חוץ מבעלי.אבל ל מזלי עצרנו את זה בזמן לפני שקרה משהו.
אני חושבת שזה לא בהכרח קשור ליחסים שלך עם בעלך כי בכל מערכת יחסים יש עליות וירידות וקשיים .במקרה שלי הבחור הזה עורר אצלי משהו שכנראה היה רדום הרבה זמן,איכשהו פרט לי על הנימים הרגישים שלי. ברור לי היום שההתאהבות הזאת לא עמדה בשום מבחן מציאות אבל קשה לראות את זה כשאת שם..אני רק יכולה לחזק אותך ולהגיד לך מניסיון שלי שעוד תקופה את תראי את זה באור אחר. לא אגיד לך שלא תחשבי עליו מדי פעם אבל בטח לא כמו היום ובטח אם עוד לא קרה כלום.
תברחי כמו מאש אח"כ יהיה לך הרבה יותר קשה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?