בגידות אפלטוניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות אפלטוניות
    דניאלה
    27/04/2009

בעלי ואני נשואים כבר 16 שנים אהבה, מורדות ,עליות ילדים שיגרה... הבעיה שהוא אוהב לפלרטט עם בנות מהעבודה אני מוצאת בפלפון כל מיני הודעות של מה שלומך?? איך היה החג? התגעגעתי.. ועוד ידוע לי בודאות שהוא לא בגד בי עדין... אך כל האסמסים האלו מפריעים לי אני לא רוצה להעיר לו משום שהוא ימחוק אותם לפני שאספיק לראות את הנכנסות הוא מוחק אבל השאיר את הנשלחות כך שאני רואה מה הוא שולח... כנראה שזה מרגש אותו ועושהלו טוב אבל לי זה מפריע מה עושים מעירים. לו... או שפשוט לא להתייחס מה שקשה לי כמובן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידות אפלטוניות

הוספת תגובה

• בגידות אפלטוניות

תמי אורן
    27/04/2009

דניאלה שלום,
    בהתייחס לדברייך , הפתרון אם לקבל את הצורך של בעלך או לבקש ממנו להפסיק בגלל שקשה לך אינו הנושא העיקרי.מה שהייתי בודקת זה את נושא הפתיחות ביניכם. מה לא מאפשר לך לדבר בפתיחות על הנושא ולהביע את קשייך. להערכתי יש מקום ורצוי לדבר בפתיחות על הנושא ולחפש יחד פתרון שיתאים לצרכים של שניכם.קשה לי להאמין שתחזיקי מעמד מבלי לפתוח את הנושא מה שמחד עשוי לעורר יותר ויותר חרדה, קנאה, פגיעה באמון וכו' ומנגד עשוי בשלב מסויים להגיע לכדי פיצוץ. לכן כאמור אני ממליצה לשוחח על הנושא לא ממקום של האשמה אלא ממקום שמסביר את קשייך, עמדותייך, ציפיותייך.ולשמוע את עמדתו וצרכיו מבלי לשפוט.
    במידה ולא תצליחי להביאו לכדי הבנה ואמפתיה למצבךאו במידה ואת לא תצליחי להבין אותו, ממליצה לפנות לטיפול זוגי ע"מ שגורם שלישי נייטרלי יעזור לכם.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו