מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניבגדתדנה30/04/2009
אני ובן זוגי חמש שנים ביחד מסתדרים די טוב אוהבים אחד את השני לפני כמה ימים גיליתי שאשה שאני לא מכירה שלחה לו הודעה בפלפון אתמול העזרתי להציץ וגיליתי הודעה ששלח לה " מה שהיה בנינו השאיר גחלת חמה בלב" דיברתי איתו על כך ואז הודה שהיתה חברה שלו לפני כמה שנים ונסעה בחזרה לרוסיה וכעת חזרה לביקור בארץ היתקשרה אליו הם ניפגשו ללא ידיעתי הוא אמר שלו היה כלום בניהם אך היה המשך להודעות שבהן ברור שחיזר אחריה וביקש להתראות איתה שוב כנראה לא יצא אך מכול הסיפור הזה אני מרגישה נבגדת פגועה מאוד ולא מבינה למה זה קרה למה חיזר אחריה במשך כל שהותה בארץ הוא טוען שאוהב אותי ולא יודע למה רצה לפגוש אותה האמון הופר ואני מרגישה נורא גם עם לא היתה בגידה פיזית בניהם שאני לא בטוחה שלא היה , אני מרגישה ניבגדת ריגשית בעיניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבגדת
תמי אורן30/04/2009דנה שלום,
כנראה לא סתם בדקת בפלאפון שלו וגילית את ההודעה , האם יש סיבה לכך שהיחסים אינם מעוררי אמון? כי אין זה בשגרה שאנו בודקות את הפלאפונים של בני זוגנו. בכל אופן כרגע הדברים ברורים ויש מקום לדבר באופן גלוי על השלכות הנושא.בדרך הזו תבחנו מדוע מתעורר אצלך החשש , מה ביחסים לא מעורר אמון ואלי מתוך זה תגיעו לדרך לבנות אמון משותף. במידה ולא יסתייע בידכם לטפל בנושא בפתיחות בשל קושי של אחד מכם או שניכם ממליצה לפנות לטיפול מאחר והמשבר באמון יכרסם בזוגיות שלכם ויהיה לרועץ ביחסים.
מאחלת לכם הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניבגדת
דנה30/04/2009כן יש סיבה לחוסר אמון לפני כשנה נודע לי מרכילות שהוא ביקר ידידה שלו באופן קבוע וכשביקשתי הסבר טען שאין שום דבר מיני ביניהם זה ניראה לי חשוד איך זה שאני לא מכירה ולא יודעת על ביקוריו אך איך שהוא ניסיתי להאמין ללטיעונים שלו ולסלוח אך מאז אני עם היד על הדופק ולכן עלה בי חשד נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?