אחרי הבגידה-מי יכול להסביר לי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הבגידה-מי יכול להסביר לי...
    תותי
    01/05/2009

אז נכון כל מה שכתבתם אותו אדם שבגד הוא חלש אופי בוגדני שקרן מעשן סמים אימפולסיבי וכו וכו...אז למה לעזעזאל אני מרגישה שאני רוצה להיות שם? למה אני חושבת שהוא אדם טוב? הוא פגע באשתו ובי מכחיש את קיומי וכו...למה האשליה המעצבנת הזו שהוא לא יחזור על דבריו בשנית? שאם היה חי אתי לי הוא לא היה משקר בי הוא לא היה בוגד? מה עוד לא הבנתי בסיפור הזה? יכול להיות שאני "מכורה" לקשרים הרסניים לא אמרתי שלא, אבל התשובה הזו לא מספקת אותי למשהו יש רעיון מה עליי לעשות כדי לשחרר את זה פעם 1 ולתמיד? להבין שזה אופיו של אדם צורת ודרך חייו ושבעיניו זה לגיטימי לבגוד? התייאשתי כבר מעצמי...ולכל אותם גולשים שרק לועגים ויורדים בהאשמות שווא, אז תחסכו ממני את תגובתכם, שבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אחרי הבגידה

דליה שוורץ
    03/05/2009

תותי שלום,
    לשאלתך מודע את עדיין בתוך הקשר הזה כמובן שלא ניתן לענות בפורמט של פורום וכנראה שיש סיבות שכרגע הן סמויות ושבגללן את נמשכת לקשר הזה. הדרך לפתור את העניין הוא לאתר את הסיבות האלה ואת זה תוכלי לעשות באימון אישי (קואצ'ינג) או באמצעות הפסיכולוגית שלך.
    בנוסף, כדי להפסיק את הקשר הזה את צריכה להחליט שאת רוצה לסיים אותו. את צריכה לקבל החלטה שאת לוקחת אחריות על החיים שלך ומפסיקה את הקשר למרות הכאב שתחושי בהתחלה ולמרות הקשיים שאת נמצאת בהם כרגע. קבלת ההחלטה צריכה להיות רק לאחר שאת בטוחה שזה מה שאת רוצה ושאת מוכנה לללכת בדרך הזו עם הידיעה שבהתחלה זה קשה. אם את ממש רוצה את זה את תוכלי להצליח ותגלי שלאחר הימים הראשונים אפשר להרים את הראש ולהמשיך הלאה.

אשמח לסייע לך,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו