אני לא מרוכזת מאז הידיעה שבעלי בוגד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מרוכזת מאז הידיעה שבעלי בוגד
    הנבגדת ס
    03/05/2009

אני נשואה כ 20 שנה, לאחרונה גילתי שבעלי בוגד בי, אם בחורה שכבר לפני שלוש שנים התחיל איתה את הקשר, ניתק וחזר אליה שוב.
    העניין הוא שהוא מכחיש, וכל הידיעה שלי זה מחיטוט תמידי בטלפון ובמיילים שלו,
    חונכתי לשתוק, קשה לי לצעוק לבוא בטענות, ובמקום זה אני נמצאת במתח מתמיד, בחיפוש אחר מידע, ובבזבוז של שעות ארוכות של אנרגיה וזמן לחיפוש מידע עליה.
    אני בחורה אינטיליגנטית, ומשכילה ובטח קשה להבין מדוע אני לא שוברת את קשר השתיקה, זה גדול ממני.
    אני מעוניינת לקבל את החיים שלי חזרה ולהתגרש, ולא יודעת מאיפה לאזור אומץ ולהמשיך הלאה.
    קשה לי מאוד. החיים כבר לא חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעל בוגד.

דליה שוורץ
    03/05/2009

שלום לך,
    נסי להבין מה הסיבה שהתחלת לחשוב ולחטט לו בטלפון ובמיילים, כנראה שלא היית מחפשת אם הכל היה בסדר. כשתנסי להבין מדוע חששת שהוא בוגד תוכלי לתפוש קצה חוט של הסיבה לכך.
    "קשר השתיקה" שלך בנושא בוודאי לא מקדם אותך לשום כיוון, לא להפסקת הרומן שלו וחזרה לחיים הרגילים ומצד שני זה גם לא מקדם אותך לגרושין. אין דרך להתקדם ללא שיחה על הנושא ולכן תצטרכי לעשות זאת. כמובן שניתן להעזר בייעוץ זוגי שינחה אתכם להבין מה קרה לכם בדרך.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו