אני מניחה שזה לדליה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מניחה שזה לדליה....
    דנה
    11/05/2009

היי דליה,
    אני מניחה בעקבות מה שקראתי אליכן כנראה שאת עוסקת בנושא זה...

אני בת 18, אני וחבר שלי החלטנו להיפרד, אחרי נסיונות רבים להישאר ביחד, זה לא שאנחנו לא אוהבים ,להפך בשבילי הוא אהבת חיי ובשבילו אני זה פשוט שהגענו למסקנה שאנחנו לא מתאימים...אנחנו רבים הרבה לפעמים קורה שאין לנו על מה לדבר, ולפעמים זה מגיע למצב ששנינו לא סובלים אחד את השני, אבל שנינו לא יכולים להיות אחד בלי השני....אני יודעת שבשלב זה לא נוכל לצאת עם אנשים אחרים ואין לי מושג כמה זמן זה ייקח אבל שנינו לא דיברנו חודש וזה היה מאוד קשה ואז ניפגשנו לדבר וזה התגלגל לדברים אחרים גם...והיה ממש כיף להיות איתו מכל הבחינות וגם לו היה ממש כיף להיות איתי, אבל באותו היום הבנו שאיאפשר שנחזור כי...פשוט לא יודעת אנחנו לא מתאימים כרגע.....אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד רציתי לשאול אותך פשוט מה לעשות...? האם יש מה לעשות במצב כזה? והאם יש דבר כזה אהבה בלי התאמה...?
    דיברנו על כך שנמשיך לדבר אבל לא לעיתים קרובות וגם שניפגש מדי פעם כי נתגעגע אחד לשני המון, בתוך יומיים אנחנו מתגעגעים אחד לשני כמו מטורפים אבל אנחנו לא מתגעגעים למה שהיה קודם למה שהיה פעם כן....והוא אמר לי שהוא רוצה שנחזור אבל כרגע איאפשר לחזור אחד לשני, הוא גם אמר שאם ניפגש במיקרה ברחוב ונחליט שאנחנו מתאימים אז זה יהיה מעולה...אני חושבת דברים דומים אבל זה פשוט שנורא קשה לי עכשיו לחשוב עליו כאל אקס...ולא כחבר שלי ואני גם בטוחה שקשה לו....דבר אחד ברור לי וזה שאסור לנו לחזור עכשיו., כרגע...אנחנו צריכים להתרגל לשינויים שעברנו, ואולי גם הגיע השלב שבו כדאי לנו להיות קצת לבד....בלי קשר זוגי....
    אני מאוד אודה לך אם תמליצי לי על משהו....ותעני על השאלות....מקווה שלא חפרתי יותר מדי,
    ותודה רבה על ההקשבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מניחה שזה לדליה....

הוספת תגובה

• הודעה של:דנה

מיכל פאטל
    12/05/2009

היי דנה,
    ניכר מתוך דברייך כי יש בעיות בהתאמה ביניכם אשר מביאות אתכם למצבים קיצוניים ביחסים ולתנודות רגשיות מורכבות. לעיתים לא די באהבה כדי לגשר על פערים ולהביא לסיפוק ממערכת יחסים עשירה ובוגרת.יתכן, כי במצב היחסים כרגע הנכון ביותר הוא להישאר בקשר כלשהוא (סוג של ידידות)ולאו דווקא קשר זוגי על כל המשתמע ממנו.ניתן יהיה אז לבחון ממרחק מה את היחסים, ולהגיע להבנה האם זו מסגרת היחסים המתאימה יותר לצרכים ,לרצונות ,ליכולות-או שיש בכם צורך ויכולת לפתח את יכולותיכם כגון:ללמוד איך להתעמת ולהישאר חברים ? כיצד להתמודד עם אי הסכמות? כיצד לפתח תחומי עניין ושיחה משותפים? וכו' וכו'
    לסיכום-קחו פרק זמן לבחינת מערכת היחסים ממרחק מה -כידידים- ואז פעלו בהתאם לצורכיכם והחלטתכם!
    בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו