גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין
    מירי
    13/05/2009

שלום רב

אני גרושה מזה 10 שנים.
    יש לי 2 ילדים, הראשון בן 12 ואחריו תינוק בן חצי שנה שעשיתי מתורם.

אני מאוד חוששת לכך ששוק הפנויים לא יחפש סטטוס כמו שלי, שכן אני עם תינוק ממש קטן,
    ועדיין, כל כך זקוקה לכתף לשים ראש, או סתם לשבת לדבר על כוס קפה, בלי מחוייבות.
    אני לא מלאת בטחון למרות היותי נראית טוב לגילי , אני בת 36
    מרגישה שקשה לי להתחיל להוציא ראש במיוחד שיש תינוק פצפון, שכל כך זקוק לי.
    מה עושים במצב הזה?
    האם כדאי לחכות עוד שנה ומשהו שיגדל ואז לחשוב על עצמי?
    אני גם מאוד ביתית ולא בקטעי הבגידות וכו'..

אשמח לעצתכם או להדרכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין

הוספת תגובה

• גירושין

מיכל פאטל
    13/05/2009

שלום שירי,
    הצורך שלך בקשר כל כך מובן וטיבעי, ולכן אין לך סיבה להתלבט ולהתחבט כל כך.הצורך שלנו להיות בקשר, להרגיש אינטימיות, מוגנות ,שייכות וכד' הינו בסיסי במהותנו.
    שוק הפנויים כפי שאת מכנה אותו הינו מגוון ביותר וישנם בו אנשים שונים עם צרכים שונים ומשונים.
    ישנם אתרי היכרויות כגון:ג'יי-דייט ודומיו אשר מכילים מאגרים עם מיגוון גדול ביותר של אנשים ונשים אשר מחפשים קשרים מסוגים שונים אשר מצויים במצבי חיים שונים.עצם היותך אם לתינוק פיצפון איננה אמורה להוות מגבלה להיותך בזוגיות.את יכולה להיות אם נהדרת ובמקביל להינות מזוגיות מספקת ומרגשת. את אופי הזוגיות את תקבעי בהתאם לסדר העדיפויות שלך וזה בהחלט לגיטמי, אך חשוב שתביני שאין האחד צריך בהכרך לבוא על חשבון השני.את צעירה ולפי תאורך 'נראית טוב' וכל החיים לפנייך.....

בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרשי לי לתת לך עצה..

אסף
    14/05/2009

אני בהחלט מבין את מה שאת עוברת. זה לא קל להצטרף למעגל הפנוייות. שי הרבה זאבים שמחכים רק לאישה שמחפשת כתף להישען עליה. אבל תשמעי לי ותסמכי על עצמך ועל האינסטינקטים שלך. ולגבי הפיצפון, אז יקירתי אל תדאגי לו. ביביסיטר טובה תעשה את העבודה. אל תחכי למחר. תתחילי לחיות היום. ואם את חושבת שאם תחכי שהוא יגדל אז יהיה פחות זקוק לך את טועה. את לא רק אמא. את גם אישה עם צרכים ותאמיני לי שהילדים שלך מעדיפים אמא מלאת שמחת חיים ולא אמא אמא שחוקה ומתוסכלת. אז צאי לעולם. תתחילי לבלות ולהנות. הילדים רק ישמחו שיש להם אמא מלאת אנרגיות. ואולי תכירי את האחד שיהיה לך לכתף. תזכרי. לא כל הגברים חולירות. יש ביננו כאלה שמחפשים אהבה בדיוק כמוך. את כבר תדעי לזהות אותו.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעופר,מילים כדורבנות!

מישהי
    14/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה כפרה

אסף
    14/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו ממש תודה על הפרגון

מירי
    14/05/2009

אני מודה לך על המילים.
    אכן מילה במילה בסלע.
    זה מאוד מעודד אותי מה שכתבת, כי כרגע יש בי קצת חוסר בטחון לצאת החוצה
    בעודי מטפלת בתינוק כל כך קטן.
    אני בודקת את עצמי, אם הרצונות שלי נכונים כרגע, ולכן התייעצתי כאן
    ואני מאוד שמחה שכתבו וענו לי , והתשובה שלך נתנה לי תמריץ לחשוב חיובי.

מודה לך מאוד
    בהצלחה בחיים
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחקי אותה .חיים פעם אחת.

אסף
    14/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו