מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לדבר עם הבעללולה18/05/2009
אני בת 35 נשואה ואמא לשניים עד לפני כשנה הייתי ברומן מדהים של שנה וחצי עם גבר בן 42 היינו מאוהבים עם ניצוצות וזיקוקי דינור, היה סקס נפלא וחברות מדהימה. מאהבי חברי, עזב את הבית ואת משפחתו כי רצה שנהיה ביחד וביקש מימני לעשות את אותו דבר, ואני לא הייתי מסוגלת לעשות את הצעד למרות שמאד רציתי.
מכיוןן שאני גרה העיר יחסית קטנה בשלב מסויים הרומן התגלה לבעלי והיתה לנו שיחה ראשונה קשה מאד שאחריה החלטנו שאנחנו נשארים יחד ומנסים לעבור את התקופה הזאת לשקם את היחסים ולחזור לשיגרה דיברתי עם מאהבי והסברתי לו את החלטתי ושבהתאם אני מנתקת ממנו את הקשר.
למרות ההחלטה שלי לנתק את הקשר ולשקם את נישואי, לא הייתי באמת מסוגלת להתנתק כי הייתה בינינו אהבה עצומה וגדולה, חברות נהדרת וגעגועים בלי סוף....
מאז ניהלנו מאהבי ואני את "הרומן" שלנו בקשר טלפוני רציף ונפגשנו מס' פעמים. ולאחרונה החלטנו יחד שאי אפשר להמשיך כך ואנחנו חייבים לסיים את הקשר כדי שאני אוכל להחליט מה לעשות עם חיי אשר מאז הפכו לגיהנום. בעלי עלה על המשך הקשר ומאז אנחנו כמעט לא מדברים התקשורת היא מינימלית ומסתכמת במי יביא את הילדים ומה צריך לקנות בסופר. ניסיתי מס' פעמים לדבר איתו שנלך לטיפול פרטני ואחר כך לטיפול זוגי ועד היום כמעט שנה דבר לא התקדם ומערכת היחסים נהייתה רעה יותר, אין בינינו כלום, אנחנו לא ישנים ביחד וכמובן שאין מה לדבר על סקס ובכל זאת אף אחד לא עוזב או מקדם דבר, אני מבינה שאני חייבת לדבר איתו כדי לפחות לדעת מה הוא רוצה ואני לא מוצאת את הכוחות לעשות את זה שלא לדבר על זה שאני מרגישה שאין לי חשק ורצון אבל אני לא יכולה להמשיך כך אני מאבדת צלם אנוש, מחד אני אכולת רגשי אשם ומצד שני אני לא בטוחה שזה האדם איתו אני רוצה לחיות כל חיי. הסיבה העיקרית להישארותי היא שני ילדי הצעירים בהם אני חוששת לפגוע ולכן אני מוכנה להקריב את עצמי ואת חיי למענם, בכל מצב אחר לא היית נשארת בבית.. נכון שהייתי צריכה לקחת את כל זאת בחשבון לפני שהחל הרומן אבל לצערי לא תמיד אפשר לעצור היסחפות חלפה לה כמעט שנה מהיום שעזבתי בפעם הראשונה את האהבה שלי ואני מרגישה שהפסדתי שנה לשווא. אנא תנו לי עצה איך לפנות לבעלי מה לומר לו ואיך לאסוף כוח להתמודדות הנוספת, אני לא יודעת אפילו האם הוא רוצה להמשיך ולנסות להיות ביחד או להיפרד, אני מוכנה לניסיון ולהקרבה ואני לא יודעת אם כמעט שנה אחרי יש עוד מה להציל אם לא התרחקנו כמו שתי ספינות בים, אם אתם יכולים אנא עיזרו לי בעצה. או ברעיון מה לעשות וכיצד לפעול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של:לולה
מיכל פאטל18/05/2009שלום לך לולה, מתוך דברייך ניתן להבין כי מצב היחסים בינך לבין בעלך בפרט, והמצב בבית בכלל רחוק מלהיות טוב.ניכר גם כי קשה לך מאוד לקבל החלטות ולעשות את הצעדים המתבקשים מכך.עלייך ללמוד לקבל החלטות גם אם כואבות, כיוון שאחרת את תקועה וכל המצב ביניכם תקוע והילדים קרוב לודאי חשים בכך ואני מאמינה שאת מבינה שאין המצב הנוכחי לטובתם, כפי שאין הוא לטובת אף אחד מהנוגעים בדבר.אם את תקבלי החלטה שאת מעוניינת לתת לחיים המשותפים שלך ושל בעלך הזדמנות נוספת ואמיתית-ולו רק למען ילדייך- עליך לדבר עימו ,להסביר שאת מודעת לכך ששגית ,את מצטערת על כך ורוצה לקבל עזרה מיקצועית כדי לשקם את מערכת היחסים הזוגית שלכם (בתיקווה שהוא יתרצה....).אם ,לעומת זאת , תקבלי החלטה שאין את רוצה ויכולה לשקם את חיי נישואייך, עליך לנקוט בצעדים ולקבל הדרכה מיקצועית לצורך פרידה בדרך נאותה ונכונה.
בכל מקרה- אי קבלת החלטה ברורה ,ואי נקיטה בצעדים המתבקשים יוצרים כאוס בחייכם, והנורא מכל- בחיי ילדיכם!!! הם חווים אי- ודאות, אוירה עכורה, היעדר תיקשורת, כעסים, מרירות ועוד ועוד- ויש לכך השלכות על מצבם הריגשי ואולי הנפשי.לולה-תחשבי מה ניתן, מה נכון, מה טובת ילדייך דורשת(לא קורבנות..)- ותינקטי עמדה וצעדים רלוונטיים. בהצלחה!
מיכל פאטל:יועצת זוגית ומישפחתית. נייד:050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
לולה19/05/2009אני מרגישה שאני ממש לא מסוגלת לדבר איתו כי אני חוששת מהתגובה שלו ולא יודעת איך לפתוח את השיחה. אני מודה לך על התגובה ואני יודעת ומודעת להכל אני בטוחה שזה משפיע על הילדים למרות שהם צעירים מאד אבל אני לא יודעת כיצד לאושש את עצמי ולהגיע למצב בו אהיה חזקה מספיק כדי לדבר איתו.. אין לי חברה שאני יכולה להתייעץ איתה כי כל הקטע הזה מוסתר ואף אחד לא מודע לבעיות האיומות שאנו חווים, כלפי חוץ אנחנו משחקים כאילו הכל תקין למרות שמתח בינינו מורגש בכל מקום ואפשר לחתוך אותו עם סכין, עדין אין אף אחד שאני יכולה לדבר איתו ולהתייעץ. אני מיואשת בקושי מצליחה לישון בלילה מרוב ייאוש ומרגישה שאין לי כוחות להמשיך הלאה. אני ממשיכה רק בגלל הילדים המתוקים שלי שבשבילם אני מוכנה לעשות הכל.
לבעלי אין סבלנות לילדים והוא מסתובב בבית כמו זומבי ולא מדבר בעצמו. למרות שהיצעתי מס' פעמים ללכת לטיפול או שילך לטיפול בעצמו הוא לא עשה עם זה כלום.
לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה
מיכל פאטל19/05/2009היי לולה, למרות שאני לא מכירה אותך, אני מאמינה שיש לך כוחות על אף שכרגע את לא רואה אותם.אספי את כוחותייך כיוון שכך אין טעם ואין זה נכון להמשיך, וכיוון שבעלך לא מצא את הכוחות ללכת לטיפול (ואין זה נכון ללכת לטיפול לבד בשלב זה אלא כזוג), עשי זאת בנחישות, תרימי את את הכפפה וקדימה לעבודה!
אשמח לסייע לכם.
מיכל פאטל. יועצת זוגית ומשפחתית: נייד-050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיברתי איתו
לולה24/05/2009מיכל שלום דיברתי עם בעלי הוא יודע הכל על מערכת היחסים שלי עם מאהבי הוא התנהג כלפי באדישות וכשהיצעתי ללכת לטיפול זוגי הוא אמר שהוא לא יודע אם הוא רוצה בכלללהמשיך כי הוא לא בוטח בי ואני יכולה להבין אותו בעניין זה אני אמרתי שאני מעוניינת לשקם את הנישואים שלנו ועתה אני ממתינה לתשובתו, עדין היחסים בינינו קרים לגמרי והחלטתי שאם וא לא מעונין אני חותכת את מערכת היחסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללולה
.סוזי19/05/2009לולה אם נישאר בך טיפת כבוד תתנתקי מהחבר וגם מהבעל.יש לי תחושה כמו בהמון .מקריס שפה מים גנובים יימתק=ושלא יסםר לך סיפורים .הטרגדיות מלאות בסיפורים כאלה.ברגע שחיים ביחד עם כבעסה מלוכלכת ועוד הניצוצות כבים ןנשארים כם הנחס.מי שהצחיל אתך בתור נשואנ לא יהסס להתחיל עם כל אחת כשתהיה כבר .לצידו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי
מישהי20/05/2009את צריכה לברר עם עצמך מה את בדיוק רוצה. אם תתפייסי עם בעלך האם החיים לצידו יהיו מספקים אם כן לכמה זמן? או שאת עלולה שוב להתאהב באחר? אני מבינה את הצורך למשוך הלאה למען הילדים,אבל הילדים לא טיפשים וירגישו כשלך לא טוב. חצי הכוס המלאה, קבלת הזדמנות להתחיל חיים זוגיים חדשים אולי מספקים יותר כך שלא תצטרכי למצוא בחוץ את מה שחסר בבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללולה
אנונימי20/05/2009סבבה על השם לולה יקירתי את נשמעת מסכנה ואומללה.היית צריכה בעבר להמנע מבגידה בבעלך ולחשוב אז על טובת ילדייך במקום להתבכיין כשבעבר ניהלת מערכת חיים כפולים ושקריים בעלך פגוע מאד וצודק בהתיחסותו אליך הנישואים שלכם גמורים ואו שלא יחזרו לעולם לקדמותם
את צריכה לתבוע מבעלך לאן פנין מועדות ואם צריך לסיים את מערכת היחסים האומללה ביניכם לטובת הילדים שברור שסובלים מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי בסרט הזה
ק24/05/2009ואני לא מקנא בבעלך האומלל ובמה שעובר עליו. סביר להניח שאתם תתגרשו ואז תקחי ממנו גם את הילדים . מה להגיד לך. אני לי שום סימפטיה אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?