השוטר של הסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השוטר של הסקס
    חנן
    20/05/2009

שלום.
    היחסים ביני ובין אשתי עלו על שרטון עקב הבדלי צרכים במין , עברנו שורה של יועצים , שיחות נפש ,ספרים והגענו להבנה ולהסכמה על הבדלי הצרכים ותדירות יחסי המין בינינו .
    הבעיה היא שאשתי לא עומדת בהסכמים ובהבנות לזמן ארוך , זה מתחיל אבל לאחר זמן קצר כאילו שלא דיברנו ואז נוצר כעס ומתח מחדש , שיחות ושוב עלייה לזמן קצר .
    הסיפור הזה נמשך זמן רב ולי נמאס כי נהפכתי לשוטר ששומר על היחסים בינינו .
    מה המלצתכם לעשות : שיחות לא עוזרות , יעוץ לא עזר , ספרים בנושא לא עזר , איומים על פרידה גם כן לא עזר , פרידה לזמן קצר גם כן לא עזר .
    בקיצור אני עובד עצות מה עושים ? אשתי לא מבינה מה רוצים ממנה והדרך היחידה שהיא משאירה לי היא להשאר איתה ולהשלים את החוסר מחוץ לבית .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השוטר של הסקס

הוספת תגובה

• עכשיו שאני קוראת את ההודעה שלך

אורה
    22/05/2009

אני מבינה שהמצב אצלי כנראה גם לא ישתפר,חברות שלי צוחקות עלי שאני ובן זוגי התחלפנו בתפקידים,אני רוצה סקס ולו כואב הראש...:(

אני לא אבגוד כי הבטחתי לעצמי לשמור על הקשר ולכן גורם לי למצוא תחליפים "מהוגנים" הייתי מציאה לך לעשות את אותו הדבר ולתת לאישתך אחרי כמה זמן שלא באת אליה,שאולי משהו לא בסדר.... היא אפילו עלולה לבוא אליך בעצמה-אל תתבייש לסרב לה!

בסוף היא תפנים שגם אם לא בא לה-יש לה בעל לספק

האופציה השנייה היא לדבר על מערכת יחסים פתוחה שבה ללא רגשות אשם תוכל לפרוק את הצרכים שלך אומנם מחוץ לבית אך בלי לפגוע באישתך או לשקר לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה "תחליפים מהוגנים"?

אסף
    22/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן...

אורה
    09/06/2009

אוננות,פורנו,סקס טלפוני והיד עוד נטוייה,חחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל....

אסף
    11/06/2009

כל אלה לבד גורמים בסופו של דבר לתסכול. היד נטויה אבל לדעתי יד ימין היא לא פרטנריטת טובה לחיי המין.
    בוקר טוב. (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וחוצמזה...

אסף
    14/06/2009

את מכירה מישהו/י שהתחתן/ה כדי להשתמש ביד ימין? או בסקס טלפוני לא עלינו? חחחח. גם אם יש מישהו כזה אז הוא לא יודה בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוטר של הסקס

תמי אורן
    23/05/2009

ינאי שלום,
    אני מבינה מדבריך שעשית כל שביכולתך ביכולתכם לשקם את הקשר ולעבוד על הפערים בצרכים המיניים ,לאור זאת המלצתי לך היא לפנות לייעוץ ע"מ לבחון מדוע אתה נאחז בקשר באופן שאתה נאחז יתכן שיש מקום להרפות אבל ממקום של תובנות עם עצמך . עד כה ניסית לשנות את היחסים ואף כנראה לשנות את אשתךוזה לא שינה את היחסים. לטנגו צריך שניים ונשמע שאתה היחיד ששומר על הקשר ומהיאוש ובעיקר החשש להרפות אתה משתמש באמצעים שלהערכתי מחמירים ולא עוזרים .כרגע נכון לעשות את השינוי בעצמך. מניסיוני לעיתים זה משפיע באופן עקיף גם על היחסים.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו