מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בשביל אימימירי20/05/2009
שלום רב
אימי בת 62, אישה יפה ומאוד מושכת, נראית 45 לכל היותר.
היא נשואה ואבי בן 66, נראה מעט מבוגר.
לאחרונה היא מתלוננת שבעיניה בעלה צופה בפורנו במחשב וזה מהווה עבורה בגידה לכל דבר.
היא אישה מאוד שמרנית, אם כי מתלבשת בצורה מודרנית ולא צנועה מאוד, חופשייה וליברלית,
גם הוא מאוד ליברלי.
היא ביקשה ממני עצתי ואמרתי לה שאם הייתי במקומה גם הייתי מרגישה כאילו זו בגידה בי.
לצערי היא התעצמה עם תשובתי, למרות שאמרתי זאת מליבי ומחשיבתי על כך לגבי עצמי.
היא אפילו שקלה לסיים את הקשר בגלל זה, למרות שיש ביניהם יחסים מיניים והוא מסיים לאחר שעה ויותר, והיא טוענת שנמאס לה מכך שלא הולך לו כל כך, אולי הוא מחפש אחיזה בפורנו או לבדוק את עצמו.
היא טוענת שהיא נראית טוב ומתפקדת לפי כל מה שהוא רוצה כולל דברים מאוד מוזרים ואינה מבינה מדוע למרות כל זאת עדיין המצב כך.
הראייה שלו בפורנו היא על בסיס יומיומי, במיוחד בזמן שהיא בסידורים, וכאשר היא מאחרת והוא כבר סיים את שלו הוא צועק עליה בפלאפון לחזור מהר הביתה.
היא אינה מבינה מה לעשות במצב הזה.
היא התעמתה איתו מספר פעמים והוא נשבע לה בכל היקר לו שהוא לא צופה בזה,
למרות בדיקות נרחבות של היסטוריית הגלישה שלו מבלי שיידע יש רקורד מרשים לפי כל יום שהוא צפה ואינו יודע שבדקנו אותו לאורך חודשים.
מה עלי לעשות בתור עצה מועילה למענה?
אולי אני מחממת אותה עליו בכך שגם בעיניי זה מאוד מוגזם ובגידה?
איך עלי לדבר איתה על מנת שתקבל את זה?
גם שאני נגד' זה, והרי היא תצטרך לחיות כך כל החיים.
מה הדבר הנכון במקרה שלהם? הם לא יילכו לייעוץ זוגי כי הוא שולל הכל כבר היא ניסתה לדבר איתו.
אשמח להכוונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור שזאת בגידה, או גרוע מבגידה.
איל20/05/2009הכי טוב, שיפתחו תיק גירושים ברבנות.
היא הרי נראית בת 45 ,אז לא תהיה לה בעיה לפתוח בחיים חדשים, עם בעל נאמן יותר.
אסור לו לראות פורנו, בלי הרשות שלה, תמשיכי יחד איתה לבדוק את ההיסטוריה, כל יום, ואם יש פורנו, אז גירושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה איל
מירי20/05/2009אני שמחה שיש גבר שרואה בכך בגידה כי רוב הגברים מצדיקים את הפורנו במחשב כדבר שגרתי שאיננו קשור לזוגיות ולא מפריע, אז אתה עובדה חיה לכך שעוד יש תקווה ויש גברים טובים במדינתנו, זה גם משליך לגביי, כי אני עצמי חד הורית. תודה ויום טוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה?
אנונימי20/05/2009איזה בגידה בוגד אביך?כולה רואה כוסלך ערומות שמזכירות לו את הימים הטובים בהם שכב בלהט עם אשתו היפיפיה .אולי אמך לא ספרה לך את הכל בהקשר להתנהלותם במיטה.
לא אסון שקצת צופים בפורנוגרפיה לעיתים היא נחוצה.וזה לא נקרא בגידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורנו ובגידה
אורה22/05/2009לדעתי צפייה בפורנו לא רק שאיננה נחשבת בגידה,אלא יכולה להחשב כתוסף לגיוון חיי המין,גם אם לא שני בני הזוג צופים בו יחד.
אני יכולה להעיד כאחת שעבדה שנים בחנויות לאביזרי מין,שהרבה זוגות באים לחפש סירטי פורנו.
אם רק צד אחד נעזר בפורנו זה לא בגידה כמו קריאה לעזרה ,בעיניי,מצד בן הזוג כי כנראה שיש איזשהו חסך או קצר בתקשורת המינית.
והכי חשוב מזה שירי-מדובר בהורים שלך!לא בחברים שלך ולא בשכנים שלך-כמה עמוק את נכנסת להם בן הסדינים,בעייה כמו שאמא שלך פנתה אליך לא אמורה להיות מעניינך בכלל ולא משנה כמה חברות טובות אתן,לדעתי את צריכה לחזור בך מעצתך לאמא שלך ולהפנות אותה לאיש מקצוע שיתן לה יותר כלים להתמודד ולהשכיל עם המצב.
לעקוב אחר האתרי פורנו שאביך נכנס אליהם? בחיי שזה חולני.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים עם כל מילה שלך.
אסף22/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?