שקרים ובגידה במערכת היחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקרים ובגידה במערכת היחסים
    טל
    01/06/2009

שלום,
    עד לפני יומיים הייתי בזוגיות של 3 שנים.
    אני מאוד אוהבת את בן זוגי לשעבר, אך לצערי הרב גיליתי לפני יומיים שהוא בגד בי עם בחורה אחרת- שכב איתה פעם אחת לפני שלושה שבועות.
    כל המערכת יחסים שלנו היתה מערכת יחסים קשה, של חוסר אמון, הוא שיקר במצבים שבהם לא ידע כיצד להתמודד עימם, לא רק איתי, גם עם חבריו. יש לו בעיה.
    לצערי הרב אני מאוד אוהבת אותו ולא יודעת מה לעשות, החלטתי שאני לא מסוגלת יותר לעמוד בזה ועזבתי. הוא צריך טיפול.
    הוא טוען שהוא אוהב אותי ושהוא רואה את העתיד שלו איתי, שהוא נלחץ מהכיוון שהמערכת יחסים שלנו הולכת, עברנו לגור ביחד לפני חודש. וזאת הסיבה שהוא עשה את זה, הבלבול והפחד.
    אני לא מצדיקה אותו לרגע ואני מפחדת להמשיך לחיות את החיים שלי בפחד.
    השאלה האם טיפול יעזור לו, האם יש טיפול למקרים כאלו ובמידה ויעזור לו, האם לתת לו שוב צ'אנס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שקרים ובגידות

דליה שוורץ
    01/06/2009

טל שלום,
    עברת בגידה מצד בן הזוג שלך ואת מאוד מבולבלת ומפוחדת וזה טבעי ונורמלי. אני רואה שאת מנסה לתת את הסיבות שלו לבגידה ומתרכזת בבעיה שיש לו. אני חושבת שכדאי שתתרכזי בעצמך לרגע. האם את מספיק אוהבת אותו כדי להשאר איתו? האם את מוכנה ללכת יחד לייעוץ כדי למצוא את הדרך לסלוח ולחזור להאמין בו? אם את מאמינה שאת יכולה להכנס לתהליך כשזה אז בודאי שיש סיבה לתת לו צ'אנס. אם את רוצה לתת צ'אנס אך לחשוב ובלדוק אותו כל הזמן אז הסיכויים שלכם להצליח יחד פחות טובים.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו