לא יודעת מה אני רוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה אני רוצה
    ליאל
    01/06/2009

שלום ,אני בחורה בת 21 ,יש לי חבר מזה כשנה ועשרה חודשים ,אני גרה אצלו כבר שנה ,הוא החבר הראשון שלי והיחסים הראשונים שלי היו איתו ,אני לא מכירה דבר אחר ,לאורך כל התקופה היו לי חששות אם זה זה וזה מה שאני רוצה ,אני בחורה מאוד יפה ,בלונדינית גבוה ורזה וכל הזמן חששתי שיאהבו אותי בגלל המראה ולא בגלל מי שאני ,הפחד הזה לא עוזב אותי אף פעם ,גם אמא שלי אגב היתה באותה סיטואציה ,חבר שלי אומר לי תמיד שהוא אוהב אותי ,הוא מאוד מפגין את הרגשות שלו ותמיד אומר לי שהוא אוהב אותי בגלל מי שאני והיופי שלי זה רק פריביליה ,החיים של החבר שלי מאוד מורכבים ואני מפחדת שזה יעיב עלינו ועלי במיוחד בעתיד ,אמא שלו נפטרה ,אבא שלו לא גר בבית ולא ממש מעורב ,יש לו עוד שישה אחים וחלקם קטנים מאוד ,כרגע הסבתא לוקחת אחריות ויש מנקה בבית אך אני מפחדת מימה שיהיה הלאה ,מלבד זאת אני מאוד מפחדת שהוא קונה אותי עם המשפטים שלו ,הוא תמיד אומר לי שאני העיניים שלו ,שאני בשבילו אוויר לנשימה ,וכו" ,יש לציין שהמשפחה שלו מאוד אוהבת אותי ומעריכה אותי (אני אפילו לא יודעת למה ) בקיצור אני נורא מבולבלת ,מפחדת שאחרי שנתחתן ההתנהגות שלא לא תהיה כמו שהיתה ,כרגע הוא ממש מנסה לרצות אותי ותמיד משתדל שיהיה לי הכי טוב שאפשר ומתנהג אלי ממש יפה מלבד כמה מריבות שיש בינינו לפעמים ,היו לנו גם כמה בעיות בסקס ,הוא היה חושב רק על ההנאה שלו מבלי להתחשב בי כלל ,מאז שדיברתי איתו הוא השתנה ,כרגע שאנחנו גרים ביחד הזוגיות רק התזקה והתעצמה והאהבה ממש פרחה עקב כך ,האם זה יכול לשקף לי את חיי הנישואים שיהיו לנו אחרי ? יש לציין שאני גרה אצלו והוא ממש לא מבק ממני להשתתף בהוצאות או לעשות משהו בבית ,כמובן שלי לא נוח עם זה ולכן אני מנקה ומסדרת כמה שאני יכולה ולפי הזמן ,מה דעתך על זה ?
    בנוסף אמא שלי אומרת שהוא ילד ומגיעה לי הרבה יותר טוב ממנו ,אני תמידב אומרת לה שיכול להיות באמת שאני המצא גבר שיותר יפנק אותי ויותר יקנה לי אך לעולם לא המצא גבר כל כך נאמן לבת זוגתו ,הרבה יותר מחברים ומכל דבר אחר ,ואף גם לא יהיה כל כך קשוב לרצונות שלי כמותו ,וזה הרבה יותר חשוב לי מגבר שיקנה לי ויקנה לי ויקנה (שזה לא בדיוק הצד החזק של חבר שלי ,הוא לא ממש מכיר בקניית תכשיטים ובגדים לבת זוג ) זה לא ממש מפריע לי אך אני כמובן יכולה להסתדר עם זה
    אני חושבת שפירטתי המון ,אשמח לשמוע את עצתיך בנידון ,האם אני חושבת כך בגלל שזו הזוגיות הראשונה שלי ? האם אני עיוורת ?
    אני ממש מלאת רגשות ,בגלל שממלאים לי את הראש שמגיע לי כל הזמן הרבה יותר טוב אני שואלת את עצמי מה אני כבר מפסידה ?
    אשמח לשמוע את עצתיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה אני רוצה

הוספת תגובה

• מבולבלת

דליה שוורץ
    01/06/2009

ליאל יקרה,
    את נשמעת לי מעט מבולבלת וגם לא בדיוק יודעת מה את מחפשת ורוצה. מכל הכוונים מעבירים לך מסרים לגבי החבר שלך ואת לא בדיוק מצליחה להתמקד ובצדק. אני מציעה לך לחשוב עם עצמך מה את באמת רוצה. האם את חושבת שהוא מתאים לך? האם את היית רוצה להמשיך להיות איתו ולבדוק אם הוא בשבילך? אם את מרגישה שאולי את מפספסת משהו טוב יותר יש רק דרך אחת לבדוק את זה והיא להפרד ממנו ולצאת עם אחרים. את בת 21 ויכולה לבדוק מה מתאים לך בלי להיות בלחץ. אל תהי פזיזה בקבלת ההחלטות שלך. לגבי הפחד שלך שהוא רוצה להיות איתך בלל איך שאת נראית אני חשובת שכדאי שתבדקי עם עצמך מה את משדרת. האם המסר שלך הוא איך שאת נראית? התמונה שבחרת לצרף בהחלט מראה שיש בעינייך חשיבות רבה למראה ולכן כדאי שתדעי שמה שאת תבחרי להציג לעולם זה מה שהעולם יראה ואם בחרת להציג את המראה שלך אז כן אנשים יתמקדו בזה.
    ליאל, קחי לך את הזמן שלך וקבלי החלטות ולאחר שתקבלי אותן צאי לדרך כדי לבדוק אם ההחלטות שלך היו נכנות, והחשוב ביותר, אל תתני לאף אחד להחליט מה טוב בשבילך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו