מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אליומות וגירושיןסמויה05/06/2009
גיסי התגרש מאשתו לפני שנתיים. עבר לעיר אחרת, שעתיים נסעיה. 3 פעמים בשבוע מגיע לבקר, כל שבת שניה שלו. הוא אבא מדהים, אוהב וחם. אישתו לשעבר בדיוק ההפך. אישה קשה, קרירה ומרה.
לפני שבוע אחיין שלי(=הבן של גיסי ) (בן 10) ביקש שאסיע אותו ביחד עם הילדים שלי לחוג -אנו גרים במרחק כמה רחובות. הגעתי עם רכב, חיכיתי מתחת לבית והוא לא יצא. בכל הרחוב שמעתי צרחות של גיסתי עם קללות איומות. שמעתי בדברים נזרקים ונופלים. ואז הילד צורח ובוכה,חשתי לפי הקולות שאולי היא מרביצה לו. ירדתי מהרכב, התקרבתי לבית, שמעתי הכל. השכנים הסתובבו למטה ולא נבהלו כמוני, אולי הם רגילים? בסוף גיסתי אמרה לי מהחלון: הוא לא ילך. אני נסעתי ולא סיפרתי לגיסי דבר יומיים: התלבטתי האם זה סתם מריבה אם וילד , אולי נדמה לי שהרביצה לו , כי רק שמעתי ולא ראיתי.
אתמול גיסי בא אלי וסיפרתי לו שאישתו לשעבר צעקה על הילד וקיללה אותו. מאוד נזהרתי בדברי ולא אמרתי לגבי מכות. גיסי היה חיוור כמו קיר, הוא אמר שהילד שלו סיפר לו על אותו ארוע, שאמא שלו הכתה אותו בראש והיא עושה את זה הרבה. גיסי סיפר שהוא צילם סימנים כחולים על הראש של הילד. הוא לא יודע מה לעשות , אנחנו כולנו בתדהמה מוחלטת! אף פעם לא היו לנו מקרים כאלה במשפחה, אין לנו דברים כאלה בסבבתנו הקרובה, אנחנו לא יודעים עם מי להתיעץ, למי לפנות. גיסי לא רוצה שלילד יהיו טראומות אם יקחו אותו מאמא.
גיסי נמצא בסערת רגשות, הוא שואל מה עושים, אנחנו נשמח לכל טיפ, לכל כיוון ולכל המלצה.
נשמח לשמוע גם לאלו גורמים מקצועים ניתן לפנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות במשפחה
דליה שוורץ06/06/2009סימה שלום,
את כותבת על מקרה קשה שהיית עדה לו (לפחות בשמיעה). הנושא פחות שייך לעניין הגרושין אלא יותר לאלימות. אני חושבת שלהיות בשוק זה פחות רלוונטי כרגע ולא יכול להועיל לאף אחד. אם את חוששת לשלומו של הילד וחושבת שיש בעיית אלימות עם אמא שלו, עלייך לפנות לשרותי הרווחה בעיר שבו הילד מתגורר ולדווח על כך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצור קשר
רון07/06/2009ארוע קשה
אשמח לסייע מנסיוני כקצין משטרה לשעבר
צור קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)

