להתגרש או לא בגלל מאהבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתגרש או לא בגלל מאהבת
    המבולבל
    06/06/2009

תחילה הספר על עצמי אני נשוי +2 כבר12 שנים אני ואשתי לא מתקשרים מינית הרבה זמן זה אומר שאם אני לא ידרוש סקס מיצידה גם שנה בלי ואני בחור מאוד מיני ומין הסתם מחפש לספק את יצרי בחוץ לאחרונו יש לי קשר אם משהי נשואה שעובדת איתי זה יתחיל במחשבה לסטוץ ונמשך לקשר אם רגשות הוא צעירה ממני ב12 שנים נשואה 2 +1 הוא אומרת ששקשה לא אם הקשר והיא רוצה אותי יותר ולא יודעת מה לעשות הקשר נמשך כבר 7 חודשים לאחרונה היתה לנו שיחה והיא אמרה לי למרות שהיא אוהבת את בעלה אם הקשר ימשך יותר ויותר היא תתגרש כדי לחיות איתי עכשיו יש דברים שאני חייב לספר כי זה יתן תמונה כוללת לפני חודש בעלה שאל אותה אם יש מצב לממש פנטזיה שלו לשלישה היא קפצה על המציאה ואמרה תנאי שאני יביא את הבחור כי יש משהו אחד שאני סומכת עליו נ.ב בעלה יודע שאנחנו ידדים טובים והוא יסכים.דבר שני הקשר ביננו יתחיל בגלל חבר בעבודה שדחף אותי לקשר הזה כי הוא יתחל ופחד להסתבך ובקש ממני להכנס באמצע לא משנה שזה היא קשר קצר בין שבוע. זו אז אני נמצא בדילמה כי הרבה זמן אני חושב להתגרש ואין לי אומץ השאלה אם שווה להתגרש בגלל קשר מסוג זה אם יש בסיס לקשר הזה אני לא מאמין שאם אישה בוגדת פעם אחת היא תמיר תבגוד זה קשקוש כי גם גבר אותו דבר אני זוכר רת עצמי לפני נשואים קשרים ארוכים לא פזלתי לצדדים כי היתי מסופק מינית ורגשית היום זה מאוד חסר לי וזה לא מעכשיו זה כבר כמעט מתחלת הנשואים תמיד חשבתי שזה ישתפר אבל לא זה נעשה יותר גרוע אני מבולבל מבקש עזרה לפני שאני עושה או היא עושה טעות שלא ניתנת לתיקון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתגרש או לא בגלל מאהבת

הוספת תגובה

• מאהבת

דליה שוורץ
    06/06/2009

מבולבל שלום,
    אתה מדבר על קשר שיש לך עם אישה נשואה ואתה נשוי בעצמך, מהשם שלחרת לעצמך"מבולבל" אתה מעיד בעצמך על כך שכרגע את במצב שקשה לקבל בו החלטות. אני מציעה שלפני שאתה בוחר בצעד כלשהו, שם עם עצמך ותעשה לך חושבים. הרי אתה כבר יודע שקשר אינו מבוסס על סקס בלבד ולכן אם הבחורה הזו עונה בעיקר על הצורך של הסקס אז אולי אתה צריך לחשוב שוב אם לפרק את הנישואים שלך. תבדוק מה אתה מקבל מאישתך, אולי מה שחסר זה רק סקס ואז תוכלו לפנות לייעוץ אצל איש מקצוע שיוכל לעזור לה לחזור להנות מסקס. אם יש בעיות נוספות עם אישתך ואתה לא מאושר מהנישואין מסיבות נוספות אז אולי זה הזמן לפרק את הזוגיות הזו.
    זוגיות מורכבת מהרבה מאוד גורמים ואסור לתת לגורם אחד להכריע. קבל החלטה שקולה ולא מתוך ייצר ולא מתוך בלבול ואז תוכל לממש את ההחלטה שלך ביתר קלות.

אשמח לסייע
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לי להחליט

המבולבל
    06/06/2009

אני מבולבל כי גם לפני שהיא נכנסה לחיי חשבתי להתגרש ולגבי טיפול זוגי להחזיר את החשק המיני בחיים לאשתי לא היה חשק אני תמיד זה התחלתי אני תמיד זה שיזמתי וזה קשה לי לחיות כך אני חושב שסקס טוב זה חלק מאוד חשוב בנשואים70-75 אחוז הצלחה זה בגלל סקס טוב הפחד להתגרש תמיד היה בגלל הילדים ומה יגידו עכשיו שבה לי האומץ אני מבולבל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו