מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נגמר לו..tali19/06/2009
שלום,
אני רוצה לשתף ולקבל עצה בשל כאב שאני חווה בימים אלה.
הייתה לי מערכת זוגית בת כ-14 שנה אני גרושה ללא ילדים והוא גרוש +2. לצערי אני חולה במחלה שבגינה נאלצתי לוותר על ללדת בשל סיכון בהתדרדרות המחלה.לבן זוגי זה די התאים. החיים איתו היו נהדרים כ-10 שנים בהם הוא התמודד עם קשיים כלכליים התגוררנו בביתי ודי עזרתי לו כלכלית בכך שהוא כמעט ולא השתתף בהוצאות והכל מתוך הבנה ובכיף ממני. ב-4 שנים האחרונות הבחור שינה את יחסו אלי עד שממש הרגשתי בעדיפות שניה מבחינתו. קודם הילדים שלו ההורים שלו והצרכים שלהם ופחות אני. ניסיתי לקרב אותו והלכתי ליעוץ לבד כי הוא לא רצה לקחת חלק בזה וטען שהוא עייף מהעבודה והקשיים שלו. בקיצור המצב החריף אני נתתי לזה זמן במסגרת הטיפול ובקצה היכולת שלי פשוט בקשתי שנפרד ושיעזוב את הבית מיד. בקיצור הוא יצא מהבית כועס מאוד ובמשך שנה מאז שבעצם נפרדנו לא נפרדנו לגמרי כי אני בגלל שעדיין אהבתי אותו הסכמתי להפגש איתו על מנת לבדוק כוונות שלו ולאן הוא רוצה להתקדם. בשבועות האחרונים הבנתי שהוא לא רוצה לחזור על לטענתו שהוא עדיין אוהב אותי מאד נפגעתי והיום אני יודעת שבמהלך הניסיונות שלו איתי הוא היה בקשר עם אישה אחרת.
מיד עם שנודע וכמובן שלא ממנו נודע לי חתכתי את הקשר איתו חד משמעית. אני מרגישה מרומה וכל פעם לא מצליחה להבין איך נגמר לאנשים שחיים ביחד כ"כ הרבה זמן.וכואב לי מאוד שהשקעתי את השנים הרבות האלה בנתינה ותמיכה ובעצ אישה אחרת תהנה מכך שהיום הוא כבר ללא חובות ולחץ כלכלי. אשמח לתגובה ועידוד. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של:טלי
מיכל פאטל20/06/2009היי טלי,
הכאב, התיסכול והעצב שאת חובה כעת בוודאי מאוד עמוקים.זה אך טבעי במצב שכזה.אני מניחה,מתוך דברייך, כי את חשה מרומה ואולי אף מנוצלת במערכת בה השקעת כל כך הרבה, והיא הסתיימה בצלילים צורמים כפי שהסתיימה.אפשר בהחלט להבין אותך ואת רגשותייך אלה.
יש אפשרות,לתת מקום לכעסים,למירמור ןלתיסכול בלבד- ולהגיע למסקנות ןמחשבות לא מועילות
עליך ועל מערכות יחסים בכלל,וזה חבל.מצד שני, אפשרות,יש אפשרות שתחליטי שאת בוחרת לראות
בעצמך את החלקים היפים שבאישיותך- ויש כאלו בהחלט-כגון:אנושיות, רגישות ,יכולת נתינה מדהימה ועוד ,ולפרגן לעצמך עך כך.אני מציעה לך לבחור באפשרות השניה!
טלי יקרה, לפני 14 שנה לא יכולת לדעת שכך יהיה,שהרי אם לא כן ,לא היית אולי נוהגת כפי שנהגת.עשית ופעלת על-פי מצפונך-היי שלמה עם זה.אל תקישי ממקרה זה על מערכות יחסים בכלל.
שיהיה לך רק טוב.
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?