מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבגד...מחפש פתרון27/06/2009
לפני כשנה נפרדתי מאשתי מרצון ובעקבות משבר אמון ובתקופה זו הספקתי לאבד הכל - כספים משותפים שעברו לחזקתה,עבודה ובטחון עצמי.
למזלי הכרתי אישה נפלאה אשר פתחה עולם חדש בפני ומאז אני חוזר אט אט למסלול חיים יציב.
אותה אישה הצליחה להעיר בי את האימון האבוד את שמחת החיים והרצון לצמוח שוב.
אנו לפני מעבר למגורים משותפים ומימוש של זוגיות נהדרת ההתאמות פשוט פנטסטיות בפן הרגשי,פיזי והשאיפות לחיים פשוט נשמות תאומות ומשלימות.
לפני זמן ממש קצר ביותר גיליתי במקרה לחלוטין שיש סיכוי שהיא מעדה,היה לי מאוד קשה להתעמת אתה בנושא וכשעשיתי (יום למחרת האירוע)כן היא הכחישה לזמן קצר את המקרה אך מיד סיפרה הכל (יכלה בפירוש להמשיך להכחיש לא היה שום סיכוי מבחינתי לדעת) המקרה שאירע כך סיפרה קרה בעקבות מפגש עם דמות מוכרת לאחרונה מחייה הם נפגשו בדירתו ועשו קוק (בת זוגתי משתמשת "קלה" באירועים של פה ושם ( כ 10 פעמים לשנה) שגלש לסקס קצר וחסר משמעות לדבריה.
באותו הרגע שסיפרה פשוט נעתקה נשימתי ולא יכולתי לחשוב העולם קרס מולי בשנית...
ישבנו ודיברנו היא בכתה המון וביקשה שלא אפרק השותפות,הבטיחה כי תלך לגמילה וטיפול וכי היא אוהבת ועשתה טעות איומה מבחינתה ותלתה את המקרה באחריות הסם,הצהירה כי תעשה ה כ ל ללא שום סייג ותדאג שלא אפגע יותר לעולם.
החלטתי לא לפרק אך המקרה לא עוזב אותי ותסריטים עליו מורצים הלוך ושוב במוחי.
הייתי רוצה למחוק יום זה מחיי אך לא אוכל.
כיצד מתמודדים עם הרגשה של נבגדות,איך מוציאים את המחשבות על האקט שהיה ואיך לא לא נכנסים לאובססיה לגבי אירועים מהעבר שקשורים אלינו ומקבלים פתאום חשד של מעשה בגידה נוסף והחשוב ביותר כיצד בונים אמון ברמה שהיה בינינו - ואולי זאת טעות הייתה לוותר למרות האהבה והזיווג הכל כך יפה ושלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפש פתרון
תמי אורן27/06/2009שלום לך,
אין ספק שמשבר אמון הנו קשה ביותר ועושה טלטלה בחיי הנישואין , בזוגיות.אני מבינה שבפעם הראשונה בחרת לפרק את הנישואים בשל המשבר אמון ובמערכת יחסים זו אתה רוצה להמשיך על אף. אני ממליצה לבחון ראשית ברמה האישית שלך מדוע אתה מעדיף לא לראות במהלך יחסים שכשהאמת מתנפצת לך בפרצוף אתה רואה זאת כמשבר אמון. נראה מדבריך שכדי לא לנפץ פנטזיה או דימוי על בת זוג שאתה אוהב אתה בוחר לא לראות ומכאן גם לא להתמודד עם קשיים שעולים ביחסים.כמו כן מאחר ואינך מורגל להתמודד עם קשיים וכדי לבנות אמון מחדש נראה ששניכם מסיבותיכם האישיות והבין אישיות זקוקים לטיפול פרטני ואף זוגי. אני נוטה להאמין שאם תנצלו את המשבר ותטפלו בו נכון תגדלו מאוד ותשפרו את הזוגיות.ראו זאת כהזדמנות.
מאחלת לכם הצלחה
תמי אורן פסיכותרפיסטית ומטפלת זוגית מוסמכת 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?