מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה תעזרו לי .. פגועעע , כבר לא יאיציק27/06/2009
הייתי בקטע עם מישהי שנה וקצת .. היא מאוהבת בי ברמות מטורפות , אני חולה עליה פשוט היא הילדה הכי חשובה לי בעולם אבל משום מה אני לא מרגיש שמה שאני מרגיש הוא כמו מה שהיא מרגישה .. אני כל כך רוצה להתאהב בה ואני לא בטוח מה אני מרגיש וזה יכול להיות עקב טראומה שעברתי בקשר שעבר שלי ..
כשאמרתי לה לפני כמה ימים שאני לא סגור על הרגשות שלי היא פשוט התחילה לבכות ואני לא מסוגל לראות אותה ככה זה עושה לי רע .. ועכשיו כשהיא פגועה ומדברת איתי ומראה את זה , זה עוד יותר עושה לי לחץ וזה לא עוזר לי בכלום ..
מה אני עושההה בבקשה תעזרו לייי אני כבר אובד עצוותת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תעזרו לי
תמי אורן27/06/2009איציק שלום,
איציק אני מבינה מדבריך שטרם עיבדת את הקשר הקודם וכנראה כרגע הקשר נותן את אותותיו בקשר הנוכחי המתבטא בפחד להתחייב , להרגיש וכו' אי לכך ממליצה מאוד שתפנה לטיפול גם כדי לעבד את הפרידה מהקשר הקודם ולהבין את הפגיעות שאותה אתה עדיין נושא כדי שתוכל לסגור דלת ולפתוח חדשה ליחסים הנוכחיים ובנוסף זו תיהיה בעבורך גם הזדמנות להבין את רגשותיך ליחסים הנוכחיים מחד אתה מדבר ע"כ שאתה חולה עליה ורגיש לפגיעות שלה ומנגד לא ברור מה אתה מרגיש כלפיה ומדוע אתה משווה את רגשותיך לרגשותיה כלפיך.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן מטפלת זוגית ופסיכותרפיסטית 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה......
איציק28/06/2009אני כולה בן 17 אני לא יודע איך להגיד להורים שלי שאני צריך את זה... כמה זה עולה בערך ?
מה אני צריך להגיד כשאני מתקשר? בבקשה תעזרו לי אני אבודד :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק
תמי אורן28/06/2009איציק שלום,
יש אפשרות לקבל טיפול דרך קופ"ח תלוי לאיזו קופה אתה שייך. קופ"ח כללית עליך לברר דרך האתר שמות של מטפלים באזור מגוריך. קופ"ח מאוחדת עליך לעבור דרך פסיכולוג ממיין שיפנה אותך למטפל. עלויות הן תלויות הקופה. 175 ש"ח קופ"ח כללית. מאוחדת יש השתתפות קופה הסכום עולה הדרגתית ונע בין 120- 220 ש"ח תלוי בשלבי הטיפול מגיעים לך 36 טיפולים בהשתתפות הקופה. ועליך לשתף באופן פתוח אבל כמובן מותאם גם ליכולת שלך לשתף את הוריך כדי שתקבל את התמיכה לה אתה זקוק או לפחות לקבל מהם את התמיכה הכלכלית .
בהצלחה
תמי אורן 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עכשיו..
איציק29/06/2009אני בקופת חולים מאוחדת .. מהאני צריך לבקש פסיכולוג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיציק
תמי אורן29/06/2009היי איציק,
תפנה דרך הקופה לפסיכולוג ממיין ובפגישה איתו תפרוש את הקשיים והוא יפנה אותך לפסיכולוג מתאים.
בהצלחה תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט לא מאמין שהפנו אותך לטיפול
איל29/06/2009מה נסגר איתך ילד?
כולה בן 17 ,כבר טראומה מקשר קודם? אולי כדאי שתרגיע.
אם אתה לא מרגיש כלפיה מה שהיא מרגישה כלפיך, אז לא! מה קרה? מי מת?
בגלל שהיא בוכה, אז אתה אובד עיצות?
מה זה "אני כל כך רוצה להתאהב בה"? אם אתה צריך להתאמץ להתאהב בה, אז היא לא בשבילך, ולא נורא שתבכה.
ואתה לך תעשה קצת ספורט, ודברים שילדים בגילך עושים, במקום להכנס לפורומים של גדולים, עם סיפורי "טראומות" "אהבות נכזבות" ו"אובד עיצות" .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנס..
איציק29/06/2009אני יודע שאף בחורה שאני מתחבר אליה ככה לא תיתאהב בי ברמות המטורופות שהיא מאוהבת בי...
אני כל פעם נקרע מחדש שאני רואה שהיא פגועה אבל שוב אני לא יודע בדיוק מה אני מרגיש , כיף לי איתה אבל מה שבטוח זה שזה לא כמו שהיא מרגישה כי אצלה זה פשוט ברמה מטורפת..
זהשאני בן 18 לא אומר שאין לי רגשות ואני לא יכוללהיות בטראומה מהעבר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפחד שמה שיקרה בסוף
איציק04/07/2009זה שהיא תפסיק לאהוב אותי ואז אני אתאהב בה.. ובדרך כלל זה ככה.. שהיא תפסיק לשלוח הודעות
ואני אהיה זה שירצה אותה.. ואז יהיה מאוחר מדיי.. אני מפחד מזה הכי הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?