מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היא רוצה להפרד ):רון27/06/2009
אהלן, אני אנסה כמה שיותר לקצר כי זה לדחוף הרבה מידע להודעה.
בקיצור אני בן 19 וחצי, משרת ביחידה קרבית.
היא בת 19 חיילת
הכרנו לפני 4 וחצי שנים, והיום אנחנו אוטוטו 3 שנים, שבאמצע הייתה פרידה של חצי שנה מצידה, ועוד הפסקה של שלושה שבועות בדיוק ביום שהתגייסתי.
אני התגייסתי לפני שלושה חודשים והיא חודש וחצי לפני..
יוצא לנו להתראות במקרה הטוב פעמיים בחודש.
היא נפרדה ממני בתחילת הגיוס כי היא הכירה חברות חדשות,היה לה טוב איתן,הרגישה שאני כבר לא נחוץ לה ורבנו מלא,הייתי לוחץ עליה שהיא חזרה הבייתה פעם בשבוע שתהיה רק איתי..ובסופו של דבר היא נפרדה ממני.
תקופה מאוד קשה של שלושה שבועות. חזרנו ביוזמתי אפשר להגיד והיה מושלם, היא הייתה כל מה שהייתי צריך, יש לציין שהיינו רואים זה את זה 24 שעות ביממה כולל בביה''ס ולפני הצבא..עבדנו יחד..למדנו אותה כיתה.היו לנו חברים לא משותפים,היינו אחד לשנייה הכל.
לפני חודש נפגשנו למשך 4 ימים והיה מאוד כיף..היינו ביחד כל הזמן הזה.
לאחר שחזרתי לצבא ( יומיים אחרי)רבנו בטלפון וזה נגרר לריבים בלתי פוסקים.היא הפסיקה להתקשר..הפסיקה לשלוח הודעות..ואם דיברנו זה היה מסתיים בכעס.החלטתי להעמיד אותה במקום ולהסביר לה שככה לא מתנהגת חברה וזה והיא אמרה לי שאתן לה זמן אין לי מושג מה קורה לה..זה התבטא בזה שהיא הכירה חברות ממש טובות בצבא ודי שכחה ממני בגללן כי טוב לה איתן והן אפשר להגיד אלו שהיא רואה כל יום ואותי לא.
החלטתי שאני אומר לה שאני רוצה להפרד (למרות שלא רציתי ולא חשבתי שנפרד ) בשביל לראותצ אם היא נלחמת עליי..וידעתי שאם היא תגיד שהיא רוצה להפרד אני אלחם ואגיד שאני לא רוצה.במשך שבועעים אנחנו בקושי מדברים..ואם מדברים זה מה יש לה וכל מה שאני מטיח בה היא אומרת שאני צודק ושהיא רוצה להפרד כי לא מגיע לה מישהו מושלם כמוני. אני לא רוצה להפרד ממנה, אני יודע שהיא יכולה לחזור לעצמה ואין לי מושג מה לעשות. סופ''ש הבא אננחנו נפגשים ואני די בונה על זה שזה מה שיציל.היא בהתחלה אמרה שנפגש זה יסדר הכל, אבל עכשיו היא כל הזמן אומרת לי להפרד ממנה כי זה מה שהיא הייתה רוצה.
היא הכל בשבילי ורק לפני חודש היה כזה מושלם וטוב לנו. איך אני מחזיר את המצב הזה, הרי בהתחלה אמרנו שזה רק תקופה.אבל בגלל שהכנסתי לה לראש שצריך להפרד..היא לא יודעת אם היא אוהבת אותי וכו' ורוצה שאפרד ממנה.
מה אני עושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היא רוצה להפרד
תמי אורן27/06/2009שון שלום, מדבריך אני מבינה שתקופה מאוד ארוכה הייתם צמודים האחד לשני וזה ענה כנראה לצורך של שניכם כיום כנראה החברה שלך צריכה מרחב לצורכי ההתפתחות האישיים שלה ואתה כמי שזקוק לקשר סמביוטי זקוק לה באותו אופן שהתנהל במהלך כל השנים ולכן קשה לך לתת את את המרחב לו היא זקוקה לכן עולה השאלה של פרידה כי אם אין נפרדות קרי מרחב אישי עולה האופציה של פרידה. במקום שאין מרחב לא יכולה להתפתח אהבה או להתקיים. אני ממליצה לך מאוד לתת לה את המרחב לו היא זקוקה להתפתחות שלה ולכבד את הצורך הזה כדי שהיא תתגעגע ותזדקק לביחד. אני מבינה שאתה בקרבי וחוזר אחת ל... וזקוק לביחד אבל אם אתה אוהב אותה תכבד את צורכיה. במידה וקשה לך ממליצה מאוד על אף היותך כרגע בצבא לפנות לטיפול כדי לבחון את נושא הצורך שלך לביחד כ"כ אינטנסיבי( למרות שכרגע אינו בשל השירות הצבאי) מערכת יחסים טובה צריכה לקיים ביחד ולחוד באופן שמותאם לשני הצדדים. כיום הצבא מגביל את השהייה ביחד אבל גם את הזמן הפנוי של כ"א לצורכיו. אבל עדיין הצורך קיים אצל חברתך.
בהצלחה
תמי אורן מטפלת זוגית מוסמכת
0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)

