האם להתגרש???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתגרש???
    אורטל
    29/06/2009

אני ובעלי נשואים כבר שנתיים ויש לנו ילדה בת חצי שנה.. כבר לפני החתונה החלו חילוקי דעות ומריבות אבל חשבתי שזה טבעי וזה יעבור אולם זה רק הולך ומחמיר....
    המילה גירושין נאמרה כבר יותר מדי פעמים בבית משני הצדדים.. רוצה להתגרש אבל לא בטוחה האם זה הצעד הנכון..
    כבר לא מאושרת איתו.....
    מה עושים??? חשוב לציין שהצעתי ללכת לטיפול זוגי אבל הוא לא מעוניין, אין לי עם מי לדבר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להתגרש???

הוספת תגובה

• האם להתגרש?

תמי אורן
    29/06/2009

אורטל שלום,
    השלבים הראשונים אחרי הנישואים ובוודאי עם הולדת ילדה אינם פשוטים אני ממליצה בחום לפני כל החלטה לפנות לייעוץ נישואין. במידה ובעלך אינו מעוניין ניתן לעבור טיפול פרטני באוריינטציה זוגית . יש פעמים שנשים הבוחרות לפנות לטיפול רואות עצמן כאחראיות בלעדיות לבעיה אבל לא כך הוא הדבר ואין זה אומר שרק הן צריכות לעבור שינוי אבל תזוזה שלך בתמונה הזוגית תזיז ללא ספק גם את בעלך והשינוי לא יאחר להגיע.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן פסיכותרפיסטית מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת 0545510509

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו